На випадок знеструмлення: для «Хмельницькводоканалу» придбали 17 генераторів

На випадок знеструмлення: для «Хмельницькводоканалу» придбали 17 генераторів
Фото зі сторінки «Хмельницькводоканалу»
  • Для  об’єктів водоканлу за кошти з міського бюджету придбали комунальному 17 генераторів. Їхня загальна вартість — майже вісім мільйонів гривень.

Зникло світло, може зникнути й вода. Аби забезпечити безперебійну роботу об’єктів «Хмельницькводоканалу» навіть під час аварійних відключень електроенергії, пов’язаних із ракетними обстрілами окупантів,  міська рада за кошти бюджету закупила для підприємства 17 дизельних генераторів. Їх вже почали встановлювати на водопровідних і каналізаційно-насосних станціях.

«9 дизельних генераторів ми отримали минулого тижня і вже п’ять з них встановлено на об’єктах, - констатує «Місту» головний інженер водоканалу Станіслав Міхалець. - Сьогодні ми отримали ще 8 потужних дизельних генераторів і вже розпочали також їх встановлювати»

Відео дня

Загальна вартість генераторів — 7,8 мільйона гривень. Їхня потужність, за словами інженера, від 12,8 до 120 кВт. Всі встановлять на станціях, які обслуговують водоканал.

За роботу генераторів і зберігання відповідатимуть керівники об’єктів, на яких працюватимуть ці дизельні мініелектростанції.

Для обслуговування обладнання працівники пройшли відповідне навчання і мають кваліфікацію.

Читайте також:

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up