На вулицях Хмельниччини втричі збільшили кількість патрулів

На вулицях Хмельниччини втричі збільшили кількість патрулів
  • Поліцейські Хмельницької області продовжують працювати в режимі повної бойової готовності. 

Два тижні Україна живе в умовах воєнного стану і знищує ворога. Попри те, що на Хмельниччині ситуація контрольована, область перебуває у бойовій готовності. Поліцейські працюють у посиленому режимі. 

Наразі кількість патрульних нарядів на вулицях міст і сіл збільшили втричі. Вони реагують на абсолютно усі повідомлення про підозрілих осіб, автомобілі та іншу інформацію про небезпеку для оточуючих. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Загалом від початку війни поліцейські патрулі Хмельниччини здійснили майже 13 тисяч виїздів на різні виклики по всій області.

Відео дня

Мешканцям нагадують також, що окрім 102, звернутись до поліції можна за номером (067) 38-00-155. Фото та відео, які стосуються злочинів та правопорушень, можна надіслати через Телеграм, зареєстрований за цим же номером.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Владимир Валеев

    Збільшили щоб мажорів з Києва і так дальше без черги проводити в на блок-постах
  • Діма Сокол

    Центрі є ті валюти
  • Наталія Рижкова

    Мене, тако ж, турбує стабільна наявність нелегального обігу валюти в місті Хмельницькому. Біля центрального овочевого ринку ще з 90 - х років по сьогоднішній день хмельничан вже знають їх в обличчя. Лише правоохоронні органи не бачать їх в упор. Спостерігаю і роблю висновок :Помаранчева революція-валютчики ніде не поділися, Революція Гідності, зміна влади, валютчики працюють. В Україні війна - валютчики працюють. Питання :кому вони на протязі такого довготривало свого трудового стажу сплачують податки. Уточню питання :хто їх кришує? Чому вони не на передовій або в територіальній самооборони?
  • Василий Бовсуновский

    Патрулі бачать валютників на овочевому ринку?Які міри приймають щоб запросити іх до лав захістників міста?

keyboard_arrow_up