На Західно-Окружній поставили новий світлофор з кнопкою виклику

На Західно-Окружній поставили новий світлофор з кнопкою виклику

Новий світлофор на перехресті Західно-Окружної і Болохівської обладнали пішохідно-визивним пристроєм. Після натиску кнопки через кілька секунд можна вільно перейти дорогу, автолюбителям загориться "червоний". Ще один такий планують встановити на Тернопільській. 

У Хмельницькому разом з новою розміткою почали з'являтись нові світлофори. Ті, які встановили за останніх кілька років, роблять із звуковим супроводом. Тепер хочуть у сучасні світлофори вмонтувати пристрій виклику для пішоходів. 
Поки таких у місті є лише два. Перший встановили минулого року на Толстого, поблизу військової частини. Інший – на Західно-Окружній, біля костелу. На нього витратили близько 180 тисяч гривень. 
 
Аналогічний сучасний світлофор хочуть встановити на Тернопільській, в районі багатопрофільного ліцею. 
Світлофор встановили на Західно-Окружній, неподалік кладовища. На цій ділянці часто ставалися ДТП- Цього року встановили два світлофорних об’єкти – на Західно-Окружній і перехресті Свободи-Вайсера-Водопровідної. Останній звуковий і з підсвіткою. Тільки він обійшовся у 400 тисяч гривень. Плануємо зробити ще два. От вже почали будувати на Кам’янецькій, в районі АС№5. Другий – на перехресті Львівського шосе і Фельштинської - розповідає «ВСІМ» начальник відділу по безпеці дорожнього руху управління ЖКГ Олександр Ковальчук. 

Практично усі нові переходи почали облаштовувати світлодіодною підсвіткою. Вона не залежатиме від зовнішньої мережі, а буде на так званих астрономічних таймерах. 
Загалом у планах зробити таких 30. У ЖКГ кажуть, що такі вже є на проспекті Миру, вулицях Бандери і Прибузькій. 

Загалом на нові світлофори з підсвіткою і дорожні знаки цьогоріч пішло близько трьох мільйонів гривень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сергей Волощик

    А куда переходить, в пустырь?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up