На Зарічанській потрощили нову зупинку громадського транспорту

На Зарічанській потрощили нову зупинку громадського транспорту
  • Нову зупинку на «Думці» встановили минулого року.
  • Її потрощили, власники шукають винних.

Наприкінці 2016 року на зупинці «Думка» по Зарічанській облаштували нове місце для очікування громадського транспорту. Зробив це забудовник, який неподалік звів багатоквартирний будинок з торгово-офісними приміщеннями.

Так зупинка виглядала в березні 2017-ого.

Пройшов рік і зупинку потрощили. Хто і як це зробив – точно невідомо. В управлінні транспорту і зв’язку Хмельницької ради vsim.ua повідомили, що забудовник переглядатиме відео з камер спостереження і спробує встановити причини пошкодження зупинки. Також він планує звертатися в поліцію і до страхової компанії, яка має компенсувати завдані збитки. Зупинку на баланс міста, як це планувалося, поки не передали. За попередньою версією, в зупинку в'їхала вантажівка. Але правоохоронці про це не знають.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

В патрульній поліції Хмельницького повідомили, що жодного виклику за даною адресою з приводу ДТП чи пошкодження майна вони не отримували за останні дні. Орієнтовно, зупинку потрощили у понеділок, 11 грудня. В міському відділі поліції поки не надали жодних коментарів по даній ситуації. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Artem Moroz

    Бики!
  • IGOR

    Быдло...
  • Ivan

    Цитата: "Пройшов рік, як зупинку потрощили."

    Тобто, зупинка вже рік потрощена стоїть?

    Оксана Урбановська reply Ivan

    Нетупи.

    Ivan reply Оксана Урбановська

    Пані Оксано! Я процитував текст в коментарі. Зараз текст відкореговано. Можливо, покоління VK і FB так спілкуються, але журналісти мають писати статті грамотно.

    P.S. Вас теж це стосується. Не тупи - пишеться окремо. ))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up