На Зарічанській потрощили нову зупинку громадського транспорту

На Зарічанській потрощили нову зупинку громадського транспорту
  • Нову зупинку на «Думці» встановили минулого року.
  • Її потрощили, власники шукають винних.

Наприкінці 2016 року на зупинці «Думка» по Зарічанській облаштували нове місце для очікування громадського транспорту. Зробив це забудовник, який неподалік звів багатоквартирний будинок з торгово-офісними приміщеннями.

Так зупинка виглядала в березні 2017-ого.

Пройшов рік і зупинку потрощили. Хто і як це зробив – точно невідомо. В управлінні транспорту і зв’язку Хмельницької ради vsim.ua повідомили, що забудовник переглядатиме відео з камер спостереження і спробує встановити причини пошкодження зупинки. Також він планує звертатися в поліцію і до страхової компанії, яка має компенсувати завдані збитки. Зупинку на баланс міста, як це планувалося, поки не передали. За попередньою версією, в зупинку в'їхала вантажівка. Але правоохоронці про це не знають.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

В патрульній поліції Хмельницького повідомили, що жодного виклику за даною адресою з приводу ДТП чи пошкодження майна вони не отримували за останні дні. Орієнтовно, зупинку потрощили у понеділок, 11 грудня. В міському відділі поліції поки не надали жодних коментарів по даній ситуації. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Artem Moroz

    Бики!
  • IGOR

    Быдло...
  • Ivan

    Цитата: "Пройшов рік, як зупинку потрощили."

    Тобто, зупинка вже рік потрощена стоїть?

    Оксана Урбановська reply Ivan

    Нетупи.

    Ivan reply Оксана Урбановська

    Пані Оксано! Я процитував текст в коментарі. Зараз текст відкореговано. Можливо, покоління VK і FB так спілкуються, але журналісти мають писати статті грамотно.

    P.S. Вас теж це стосується. Не тупи - пишеться окремо. ))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up