"Наказував обслуговувати його і богатирів". Полковник з Хмельниччини потрапив у секс-скандал

"Наказував обслуговувати його і богатирів". Полковник з Хмельниччини потрапив у секс-скандал
vn.20minut.ua
  • 24-річна лейтенантка, яку після академії направили служити в Хмельницьку область, ініціювала кримінальне провадження проти свого керівника.
  • Дівчина заявила, що командир частини домагався її в обмін на легку службу.

24-річна Валерія Сікал після навчання в одеській академії була направлена на службу до військової частини А1358, що на Хмельниччині. Тут дівчина працює інженером відділення технічного контролю. Проте, за словами Валерії, з самого початку служби вона змушена була терпіти від свого командира, полковника Віктора Іваніва, домагання й приниження, пише RIA/20 хвилин.

"Ти маєш вступити зі мною в сексуальний зв'язок, і тоді буде у тебе в службі все добре, все класно, без проблем. Якщо цього не зробиш, то я тобі покажу всі "прєлєсті» армії... Під час розмови він хапає мене за руки, гладить по нозі, обіймає, прижимає до себе чи до стіни. Постійно змушує до контакту. Я, як тільки можу, тікаю від нього, стараюся уникнути", -  саме так, усе й відбувалося за словами Валерії.

Дівчина навела приклад, коли командир, користуючись службовим становищем, викликав її у кабінет і наказував вітати якогось чоловіка в штатському з днем народження, назвавши того генералом армії. 

Відео дня

"Я стаю струнко і кажу "Пане генерале, вітаю вас з днем народження, бажаю здоров’я…". А він з нецензурною лайкою, що не так треба. Потім наказував "сідай, випий, розслабся". Це в робочий час, у службовому кабінеті". 

"Одного разу, коли несла добовий наряд, він зайшов в кімнату відпочинку зі своїм першим замом і такою фразою: "давай, роздягайся, лягай, будеш богатирів обслуговувати", - розповіла Валерія.

Окрім того, за словами лейтенантки, командир викликав її до готелю для прикомандированих та возив у ліс знайомити з друзями. Наодинці їй доводилося відбиватися від чоловіка.

Наразі лейтенантка хворіє. Як вона стверджує, останньою краплею її терпіння стало те, що через особисті мотиви командир не відпустив її у відпустку після перенесеної операції на хребті. З госпіталю командир наказав підлеглій повертатися в частину й сидіти в квартирі чи санчастині, а чоловіка Валерії не пускав на територію ВЧ, саме тоді вона й наважилася розказати про домагання.

Валерія Сікал звернулася із заявою про домагання до правоохоронних органів. У ній вона написала, що командир "використовував службове становище, наказами і діями принижував честь і гідність її, як офіцера Збройних Сил України". Злочин кваліфікували за статтею 154 Кримінального кодексу України "Примушування до вступу в статевий зв’язок".

Наразі провадження за відповідною статтею відкрили й у військовій прокуратурі. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (30)
  • жужа жук

    А чого так довго мовчала, бо подобалось, а тут полковник скорійше всього невиконав якусь забаганку ппж вот вона і показала йому всі прєлісті служби.
  • Марія Качмар

    МОЛОДЕЦЬ ЩО НЕ МОВЧИТЬ .ТАКИМ МРЯЗЯМ НЕ МІСЦЕ В АРМІІ А ЩЕ ЦЕЙ ЧАС
  • Влад Южанин

    Мабуть в полковника був маленький піс..   юн!))))  Не задовольнив !)))))
  • Анжела Павликовская

    На жаль скрізь мерзоти вистачає....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія 20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up