“Народний Бренд 2019”. Якою була церемонія нагородження та що кажуть переможці

“Народний Бренд 2019”. Якою була церемонія нагородження та що кажуть переможці
  • Хмельничани обрали кращі магазини, бренди, заклади, фірми та компанії міста. 
  • Переможці конкурсу “Народний Бренд 2019” отримали свої нагороди.
  • Церемонія нагородження відбулася у готельно-ресторанному комплексі “Sobkoff”.

Урочиста і святкова атмосфера заполонила вечір четверга, 12 грудня, у готельно-ресторанному комплексі “Sobkoff”. Саме тут відбулася церемонія нагородження переможців конкурсу “Народний Бренд 2019”, який традиційно проводить корпорація “RIA”. За своїми відзнаками прийшли представники бізнесу Хмельницького. 

Визначали кращих за допомогою голосування на сайті brand.top20.ua. Хмельничани голосували у 38 номінаціях. Стільки переможних “Нік” і дипломів “Народний Бренд 2019” забрали ті, кому цього року хмельничани віддали найбільше голосів. 

Було багато переможців минулих років, які впевнено тримають першість у своїй номінації. Були й нові обличчя, які представляють нові напрямки бізнесу нашого міста. Для багатьох з них перемога стала приємною несподіванкою. З рук директора Хмельницької філії медіа-корпорації "RIA" Сергія Халамендика переможці отримали почесні дипломи та статуетки крилатої Ніки - символу конкурсу та перемоги. Пригадати приємні моменти заходу переможці зможуть завдяки світлинам відомого Хмельницького фотографа Сергія Аніськова.

Відео дня

Номінація: Салон краси, СПА-центр

Переможець -  SPA салон "Atlantis"

  • Ми вже отримуємо цю нагороду другий рік поспіль.По-перше, я хотів би подякувати всім, хто проголосував за нас. Я думаю, що нас обрали за нашу роботу, за професіоналізм, за індивідуальний підхід до кожного з клієнтів, а також за високі стандарти сервісу. Саме це є основними правилами нашої роботи. Завдяки цьому клієнти й обрали нас. У нас є мрія бути переможцями й надалі, - зазначає власник закладу Олексій Шпоняк. 

Номінація: Інтернет-провайдер

Переможець - ТОВ "X-City"

  • Ми раді, що хмельничани підтримали нашу хмельницьку фірму, яка вже неодноразово перемагала. Ми стараємося бути кращими. Сама перемога була приємною і неочікуваною, адже є багато конкурентів. Всі з них варті перемоги, та нам приємно, що люди обирають саме нас. Це означає, що ми все робимо правильно, - пояснила заступник директора ТОВ “Х-CITY” Яна Божок.

Номінація: Автосервіс, автомийка

Переможець - Автомийка "Дельфін"

Номінація: Туристичне агенство

Переможець - Туристична агенція ЕКО-ТУР. ФОП Лопатюк 

  • Ця перемога не тільки наша, це перемога команди. А команда в нас велика. Всі голоси, що люди за нас віддали - і є нашою командою. Свого роду це подяка за сумлінну працю всьому нашому колективу: і перевізникам, і всім,  хто долучається до нашої роботи. Ми не просто працюємо, ми цим живемо. Нас обрали, бо ми стараємося, ми працюємо відверто, так, як вміємо, - зазначив директор агенства Олександр Лопатюк.

Номінація: Торгівельна мережа

Переможець - Майстерня карамелі

  • Ми давно до цього йшли, тому ми дійсно заслуговуємо на цю перемогу. Нашій Майстерні виповнюється 19 грудня 4 роки. Тому ця перемога - це подарунок нашій річниці. Нас обрали, бо нам довіряють і матусі, і їх діти. Нас люблять - ось чому ми перемогли, - пояснила власниця закладу Альона Романюк.


Номінація: Кав’ярні та кондитерські пекарні

Переможець - кафе-кондитерська “Цукерня”

Номінація: Ювелірний магазин

Переможець - Ювелірний магазин “Онікс”

Номінація: Заміський комплекс відпочинку

Переможець - Ресторанний комплекс “Хутір”

  • Ми з дружиною були за кордоном, коли дізналися про перемогу.  Звісно, що дуже зраділи. У нашій роботі ми завжди стараємося, щоб відпочинок людей відповідав тому настрою, який вони хочуть отримати. Також ми забезпечуємо доступні ціни. Ми знаходимо підхід до кожного клієнта, -  зазначив співвласник комплексу Іван Коноваленко.

Номінація: Спортивно-оздоровчий комплекс

Переможець - Фітнес-клуб «СпортЛенд»

Номінація: Магазин сантехніки та кераміки

Переможець - Магазин "AQUAROOM"

  • Люди нам довіряють вже багато років. Основні наші переваги в тому, що ми цінуємо кожного клієнта. Саме тому нам довіряють. Ми перемагаємо вже не вперше, тому, звісно, що ми дуже зраділи, - пояснила PR-менеджер "AQUAROOM" Ольга Лаговська. 


Номінація: Весільний салон

Переможець - Весільний салон "Novias Wedding Gallery"

  • Це вже сьома наша перемога. Щороку під час голосування ми дуже хвилюємося. Те, що ми перемогли, свідчить про те, що ми на правильному шляху. Ми кожного року покращуємо нашу роботу, обслуговування та сукні. Адже наші наречені надають перевагу якості та гарному обслуговуванню. Сподіваємося, що наступного року ми знову переможемо, - зазначила стиліст салону Вікторія Ватажук.

Номінація: Навчання та курси

Переможець - Комп'ютерна Академія “ШАГ”

  • Ми вже три року на ринку IT-освіти в Хмельницькому. В нас є свої випускники й студенти, а також люди, які відвідують нас регулярно. Ми дякуємо хмельничанам за їх довіру. Минулого року ми теж були переможцями. Тож нам дуже приємно, що це стає традицією і нас обирають кращими, - директор Віталій Іванов.

Номінація: Магазин вікон та дверей

Переможець - "Основа"

  • Ми перемогли завдяки тому, що в нас велика фірма. Ми багато працюємо і завжди вдосконалюємося, також постійно стараємося зробити нашу роботу кращою. Через наших менеджерів проходить багато людей не лише з самого Хмельницького, а й з області. Ця перемога є дуже приємною для нас. Ми дуже раді приймати вітання від великої кількості людей, - зазначила представник "Основи" Ольга Леонідівна.

Номінація: Все для домашніх улюбленців

Переможець - Ветеринарна амбулаторія “Добродій”

  • Перемога для нас була, чесно скажу, несподіваною, але дуже-дуже приємною. Ми вперше брали участь у Народному бренді. Це наша перша нагорода, ми здивовані. Але приємно здивовані. Ми робимо акцент на індивідуальному підході до кожного клієнта. У нас кожен відвідувач має право на своє обслуговування. Ми намагаємося кожного дня підвищувати якість у сфері послуг. Можливо, саме тому перемога у нас, - зазначила власниця ветамбулаторії Ольга Ткач.

Номінація: Школа танців

Переможець - Професійна студія  пілатесу, фітнесу та танцю живота “Фаїза”

  • Я дуже вдячна всім своїм клієнтам, друзям, колегам, що голосували, що були зацікавлені у нашій перемозі. Я неймовірно рада, що ми виграли, що стали самою успішною школою. Нехай конкуренти вибачають, але цей зірковий час для мене. Професійна робота, повага до людей, дала свій результат, - поділилася враженнями керівник студії Тетяна Дрозд.

Номінація: Магазин одягу

Переможець - Магазин “Антикриза”

Номінація: Хмельницький виробник

Переможець - ТОВ “СУНП “2К”

Номінація: Магазин взуття

Переможець - Магазин взуття “Prego”

Номінація: Житловий комплекс

Переможець - ЖК “SPORTCITY”

Номінація: Сауна

Переможець - Сауна в Малиничах

Номінація: Меблі

Переможець - Галерея меблів та декору "Dolce Vita"

  • Ми завжди перші, бо ми найкращі. У нас широкий асортимент, індивідуальний підхід до кожного клієнта. Ми можемо створити затишок. У нас працюють лише професіонали, тому ми беззаперечні лідери. В першу чергу, це досягнення нашого керівника Вікторії Володимирівни. Вона вболіває за свою справу, тому нам все вдається,  - зазначив менеджер Віталій.

Номінація: Агенство нерухомості

Переможець - Агенство нерухомості ”Ваш Ріелтор"

  • Ми другий рік поспіль здобуваємо перемогу. Ми дуже вдячні нашим клієнтам, які нас підтримували. Конкуренція у нашій сфері дуже велика. Для нас клієнти - це наші друзі. Можливо, через це нас і обирають, - пояснила керівник  агенції Юлія Пушкар.

Номінація: Стоматологічна клініка

Переможець - Стоматологія “AsProDent”

  • Хочу подякувати хмельничанам за таку підтримку. Ми другий рік отримуємо цю нагороду. Це мотивує нас на те, що ми продовжуємо постійно розвиватися. Команда наших лікарів надихається такою підтримкою. Ми постійно працюємо над собою. У нас команда лікарів закоханих у свою професію, - зазначив керівник стоматології Коваль Дмитро. 

Номінація: Торгово-розважальний центр

Переможець - ТРЦ “Оазис”

Номінація: Кафе, піцерія, доставка їжі

Переможець - Піцерія “Мрія”

Номінація: Магазин побутової та цифрової техніки

Переможець - ТМ “Мобіфренд” 

Номінація: Автосалон

Переможець - Автосалон “Престиж-Авто”

  • Чому ми перемогли? Просто ми найкращі вже багато років. Це ми  клієнтам доводимо нашим, друзям і партнерам своєю роботою. З нами працювати - один позитив. Ми є гнучкими, дослуховуємося до думки наших клієнтів й завжди йдемо їм на зустріч. Тому вони залишаються з нами, - говорить директор “Престиж-Авто” Олег Петельчук.

Номінація: Ігрові комплекси

Переможець - "Дитяча Планета" 

  • Нам дуже приємно, що три роки поспіль хмельничани обирають саме нас. Ми вдячні їм за це. Це нас надихає і ми стараємося, щоб бути ще кращими. Ми завжди налаштовані на клієнта і завжди раді всіх бачити у нас, - каже PR-менеджер “Дитячої планети” Вікторія Торнадо. 

Номінація: Будівельні матеріали

Переможець - Магазин сантехніки “Аква-Дім”

  • Наш секрет успіху - правильне відношення до клієнта, правильно підібраний колектив, хороший керівник Вадим Єрмолаєв і наша праця. Ми завжди націлюємося на нові вершини й налаштовані на те, щоб бути першими, - каже менеджер магазину Віталій Чернявський. 

Номінація: Магазин дитячих товарів

Переможець - магазин “Юніор”

  • Якість нашого товару - це головна причина того, що хмельничани надають перевагу саме “Юніору”. Купивши щось у нас, люди повертаються знову і залишають свої схвальні відгуки. Перевагою є і цінова політика. Ще одна запорука успіху - наш дружній та професійний колектив, - говорить власниця магазину “Юніор” Валентина Володимирівна.

Номінація: Салон товарів для оздоблення та інтер’єру

Переможець - Салон штор "Rozavilla"

Номінація: Дитячі клуби розвитку та секції

Переможець - Центр розвитку дітей "Pixel"

Номінація: Паб, нічний заклад

Переможець - “Union Jack”

Номінація: Медичний центр

Переможець - Клініка "Оксфорд Медікал”

Номінація: Таксі

Переможець - Таксі “65-65”

Номінація: Школа іноземних мов

Переможець - Курси іноземних мов "Твоя Школа"

Номінація: Хмельницький виробник

Переможець - ПАТ “Хмельпиво”

Номінація: Ресторан

Переможець - Ресторан BEEF&CAKE

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:38 150 вулиць без світла: графік відключення на тиждень у Хмельницькому 16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up