"Народний бренд-2017". Переможці отримали відзнаки і поділилися враженнями

"Народний бренд-2017". Переможці отримали відзнаки і поділилися враженнями
  • На урочистій церемонії нагородження переможців конкурсу "Народний бренд-2017" зібралися ті, кому довіряють хмельничани.
  • 8 грудня у клубі “Сахар” RIA нагородила кращі, на думку хмельничан, підприємства, компанії, бренди, торгові марки.

Ввечері 8 грудня у нічному клубі “Сахар” була по-справжньому урочиста атмосфера. Сюди за почесною відзнакою “Народний бренд” завітали представники бізнесу Хмельницького.

37 переможних “Нік” і дипломів “Народний бренд-2017” забрали ті, кому цього року хмельничани віддали найбільше голосів на сайті brand.top20.ua.

Серед запрошених було багато переможців минулих років, які впевнено утримують першість у своїй номінації. Звичайно, були нові обличчя, які представляють нові напрямки бізнесу нашого міста. Для багатьох з них перемога стала приємною несподіванкою. З рук директора Хмельницької філії медіа-корпорації "RIA" Сергія Халамендика переможці отримали почесні дипломи та статуетки крилатої Ніки - символу конкурсу.  

Відео дня

Під час церемонії нагородження ведучі свята потішили трьох хмельничан, які взяли участь в голосуванні. Методом випадкових чисел, були обрані три номери мобільних телефонів, власники яких отримують в подарунок путівку в засніжений Буковель.  

Після урочистої частини, гості свята вітали один одного під звук бокалів. Особливим гостем свята став хмельницький гурт KRUT. Колектив дав атмосферний концерт для присутніх.

Церемонія вкотре показала кого люблять і кому довіряють хмельничани, якими послугами і товарами користуються.

Отож, що наші переможці розповідають про "Народний бренд", чим обіцяють порадувати хмельничан у наступному році та як, на їхню думку, заслужили нагороду у 2017:

Найкращим у номінації "Будівельні матеріали" став гіпермаркет "Епіцентр":

- Гіпермаркет “Епіцентр” дуже вдячний хмельничанам за те, що вибрали нас знову, вже декілька років поспіль. Це найкращий подарунок для нас, адже 15 грудня у нас день народження. Нам - 10 років. Для покупців ми будемо ще більше вдосконалюватися, розширювати асортимент товарів та послуг, щоб максимально задовольнити потреби споживачів. Хочемо і надалі втілювати на практиці наше основне гасло “Покупець завжди правий”, - каже заступник директора ТОВ “Епіцентр К” з правових питань Руслан Котелба.

"Хутір" здобув перемогу у номінації "Заміський комплекс відпочинку":

- Ми йдемо до хмельничан і хочемо, щоб їм було комфортно. Хочемо, щоб вони приходили до нас і почувалися як у себе вдома. Як дорослі, так і діти, - коментує співзасновник ресторанного комлексу “Хутір” Іван Коноваленко.

Кращим дитячим клубом розвитку став "Indigo Mental Club":

- Нам три роки і ми успішно працюємо в своїй сфері. Маємо багато результатів. Тільки наша методики ментальної арифметики визнала Міністерством освіти і науки. Ми дуже стараємося і тішимося нашими результатами. Ми працюємо над вихованням і майбутнім наших дітей, - ділиться емоціями директор представництва “Indigo Mental Club” у Хмельницькому Олена Панчишина.

У номінації "Ресторан" відзначили "New York Street Pizza":

- Це для нас дуже велика заслуга. Ми вдячні всім хмельничанам, хто за нас проголосував. Ми дуже багато вкладали зусиль і працювали, і нам радісно, що це недаремно. Ми будемо намагатися вдосконалюватися і працювати для людей, - каже головний бухгалтер ресторану “New York Street Pizza” Мар’яна Іванішина.

Найкращим магазином взуття став "Prego":

- Ми дуже вдячні за цю відзнаку. Для нас це неймовірно важливо. Це підсумок роботи всього року. Кожного дня з ранку до вечора кожен працівник робить все можливе і неможливе, щоб клієнт, який переступає поріг нашого магазину, залишався задоволеним, - розповідає керуюча магазином “Prego” Олександра Поворознюк.

"МобіФренд" виграв у номінації "Магазин побутової та цифрової техніки":

- Я думаю, що хмельничани довіряють торговій марці “MобіФренд”, бо ми краще обслуговуємо наших клієнтів, ніж наші конкуренти. Вони не завжди звертають увагу на ціну. Я буду боротися, щоб в наступному році ми надавали клієнтам ще кращу якість послуг, спілкування і обслуговування, - коментує власник торгової марки “МобіФренд” Олександр Єременко.

Звання кращого медичного центру отримав "Новий зір":

- Ми насправді дуже вдячні нашим пацієнтам. Це не перша наша нагорода. Ми її отримуємо вже вчетверте. Це означає, що люди нам довіряють, цінують нас. Стараємося, щоб ця нагорода стала для нас не останньою, - розповідає головний лікар медичного центру “Новий зір” Світлана Присяжна.

У номінації "Салон товарів для оздоблення та інтер'єру" переміг салон "Rozavilla":

- Це наше досягнення за багато років роботи на ринку. Дуже дякуємо тим людям, які нас обрали. Це дуже престижна нагорода. І ми чекаємо наших клієнтів у нас в магазині, - каже власниця салону “Rozavilla” Галина Лужняк.

Найкращим таксі стала служба "65-65":

- Майже кожного року ми виграємо нагороду “Народний бренд”. Вдячні нашим клієнтам, пасажирам. Зі свого боку будемо їх краще обслуговувати, вдосконалюватись, - коментує головний бухгалтер таксі "65-65" Валентина Буяк.

У номінації "Нічний заклад" нагороду отримав "САХАР":

- Я думаю, що ми здобули перемогу, бо надаємо найкращі послуги у сфері нічних клубів. В першу чергу, хочу подякувати людям, які за нас проголосували. Також дякую нашому персоналу, який допоміг нам отримати цю нагороду, - розповідає арт-директор нічного клубу “САХАР” Сергій Садовський.

Кращою фотостудією визнали "Без меж":

- Для нас перемога - це довіра. А хмельничани нам довіряють.Ми відрізняємося від інших фотографів тому, що ми живемо тим, чим займаємося, - каже власниця фотостудії “Без меж” Анастасія Гребелюк.

У номінації "Школа танців" виграв "Латинич":

- Ми все робимо краще, аніж інші. У нас кращий сервіс, професійні танцівники. Я думаю, що перемогу ми здобули заслужено, - коментує власник студії танців "Латинич" Олексій Сорокін.

Найкращим ювелірним магазином став «Онікс»  

 - Нам цього року виповнюється 25 років. З нами виросло не одне покоління Хмельницького. Спочатку приходили купували ложечки на хрестини, а зараз приходять і купують каблучки. І це дуже приємно! Ми завжди стараємося працювати якнайкраще для хмельничан. Ми любоми наше місто, ми завжди поруч з вами. Ми дуже вдячні хмельничанам, що стільки років обирають саме нас, - розповідає фінансовий директор магазину “Онікс” Анна Монастирська.

У номінації “Торгівельна мережа” перемогу здобула ТМ “Фруктовий рай”.

- Ми стараємося працювати для людей, ставити помірні ціни і давати якісний товар. Дякую їм за гарну оцінку нашої роботи.  Думаю, що люди будуть обирати своїх виробників, постачальників, які будуть забезпечувати їх якісними товарами і послугами. Ми стараємося працювати так, щоб нас впізнавали і цінували, - каже співзасновник мережі крамниць “Фруктовий рай” Іван Гончар.

ТРЦ «Оазис» здобув перемогу у номінації “Торговельний центр”.

 - Ми проводимо дуже багато різноманітних заходів для жителів Хмельницького. Це - безкоштовні свята і розваги для дітей і батьків. Щороку організовуємо масштабні заходи, де розігруємо цінні подарунки. Хочемо зацікавити якомога більше жителів Хмельницького. Прагнемо задовольнити потреби кожного хмельничанина і давати не тільки широкий спектр послуг в одному місці, а й дарувати їм цінні подарунки. До речі, 24 грудня ми святкуємо день народження. Нам - 9 років. Цього для ми стартуємо з акцією. Будемо розігрувати 99 999 гривень серед хмельничан. Такого ще ніхто не робив. Всі відвідувачі протягом 9 тижнів будуть мати можливість взяти участь у розіграші, - ділиться виконавчий директор Ольга Іоанно.

Хмельничани віддали перевагу магазину одягу «Columbia».

- Чому хмельничани нас обирають? Ми вражаємо їх нашими технологіями і технікою продаж! Тому перемагаємо вже третій рік поспіль. Дуже вдячні тим, хто нас обирає, - переконує старший подавець Юлія Камінська.

Viknaroff переміг у номінації “Салон вікон та дверей”

 - Дуже приємно отримувати такі нагороди. Дякую усім нашим клієнтам, працівникам і партнерам. Вони дають нам поштовх ставати ще кращими, дарують нам натхнення. Дякую нашій сильній команді. Вони - справжні професіонали та ідейні люди, які люблять свою роботу, - каже керівник "Галереї вікнарьов” Оксана Напреєнко.

З-поміж ігрових комплексів кращим визнали “Дитячу планету”

- Нам тільки рік і ми відразу перемогли. Це дуже приємно. Ми стараємося для батьків, стараємося для дітлахів. Робимо усе, щоб відпочинок у нашому закладі був комфортний. Радість спілкування у сімейному колі - це саме “Дитяча планета”, - каже PR-менеджер Анна Дейна.

«Novias» переміг у номінації “Весільний салон”  

- П’ятий рік поспіль ми отримуємо цю нагороду. Дуже щасливі, що наречені обирають саме нас. А якщо до нас приходять і нас обирають, то ми з командою не даремно працюємо і стараємося, - каже керівник салону Ірина Каюк. - Дуже вдячні всім, хто за нас голосує.

У номінації “Житловий комплекс” переміг ЖК “Amsterdam”

- Чому нас обрали? Бо ми заявили про себе.  Наша компанія SK Group вже 2 роки на ринку. У нас доволі молода команда. Думаю, що проголосували за нас через європейську якість, сучасні технології виробництва і доступну ціну, - розповідає голова кооперативу “Amsterdam”  Ілля Стасюк.

В номінації "Стоматологічна клініка" перемогла команда клініки “Посмішка успіху”

- Дуже школа, що у цей вечір ми не зібралися всією командою. Ми працюємо над тим, щоб постійно вдосконалюватися. Обдумуємо і аналізуємо роботу наших колег. Вкладаємо в розвиток лікарів, вкладаємо в курси медсестер і медтехніків. Ми розвиваємо колектив. Кожен з лікарів навчається не тільки в Україні, а й закордоном. Нам всього лише 1,5 року, але розвиваємося дуже стрімко. Достойну конкуренцію можемо скласти багатьом, - розповідають лікарі-стоматологи Євген та Олександр.

Із меблевих салонів перемогу віддали магазину “Frankof"

- Ми перемогли, бо ми - найкращі. Ми дуже вдячні всім хмельничанам за довіру. Це перша наша відзнака. Сподіваємося, вона не остання, - каже виконавчий директор Олена Залозна.

У номінації “Навчання та курси” перемогла автошкола «Л’М»

- Цю перемогу ми здобули завдяки нашому трудовому колективу. Усі вони - професіонали своєї справи. А чим більше буде професіоналів, тим безпечніше буде на дорозі. Наша робота - велика відповідальність. І ми прикладаємо максимум зусиль, щоб людина отримала усі необхідні знання, - керівник Олександр Макогін.  

У номінації "Кафе, бар, паб" перемогла "Мрія".

 - Ми стараємося для людей і вони в нас вірять. Ми будемо далі працювати, щоб люди були задоволені нашою роботою і будемо продовжувати перемагати завдяки нашим клієнтам, - каже адміністратор пі церії «Мрія» Вадим Коваль.

"Престиж-авто" здобув перемогу одразу у двох номінаціях - "Автосалон" і "Автосервіс".

 - Ми працюємо не перший рік. Намагаємося працювати все краще і краще. Прагнемо надавати найвищий рівень послуг, лояльно відноситися до кожного клієнта і бути кращими у своїй справі, - каже генеральний директор «Престиж-авто» Валентин Данилюк.

ТОВ "Бембі" стало кращим у номінаціях "Магазин дитячих товарів" і "Хмельницький виробник (промислова група)".

 - Ми вже традиційно перемагаємо в номінаціях кращий магазин дитячих товарів і кращий хмельницький виробник у промисловій групі. Це для нас величезні визнання і прояв поваги. Також це величезна планка відповідальності. Ми не перший рік перемагаємо і не маємо права розчарувати наших покупців. Ми стараємося для них і вони відповідно оцінюють наші старання, - говорить директор з маркетингу ТОВ «Бембі» Валентин Рубаха.

В номінації "Школи іноземних мов" кращою стала мовна школа "OLA".

 - Перемога в «Народному бренді» для нас була несподіванкою і справжнім сюрпризом. Цього року навіть не слідкували за тим, хто і як голосує. Насправді - дуже приємно і це дуже мотивує. Ще більше хочеться працювати, щоб люди тебе обирали, - каже директор мовної школи «OLA» Валентина Нечипорук.

Салон "Вуаль" переміг в номінації "Салон краси, СПА-центр".

 - Ми вже вдруге перемагаємо в «Народному бренді». Дуже приємно, що хмельничани підтвердили наш високий рівень і сервіс. У нас індивідуальний підхід до кожного клієнта. Наші майстри постійно вдосконалюють свою кваліфікацію. Ми завжди раді бачити в себе чоловіків, жінок і дітей. У нас, можна сказати, сімейний салон і до нас можна приходити сім’ями, - каже маркетолог салону краси «Вуаль» Наталія Катеринюк.

"7 Океан" визнали кращим у номінації "Спортивно-оздоровчий комплекс". 

- Хмельничани проголосували за нас, тому, що ми найкраще надаємо послуги для всіх верств населення. Для дорослих та дітей, для усіх хмельничан, гостей області і навіть для іноземців, - каже директор аквапарку «7 океан» Ірина Білич.

Салон "Аква Рум" став кращим в номінації "Магазини сантехніки та кераміки".

- Салон «Аква Рум» - це завжди найбільший вибір сантехніки і кераміки з усього світу. У нас представлені найрізноманітніші виробники. У нас абсолютно ексклюзивний підхід до кожного клієнта. Також у нас діє система знижок для покупців, - каже директор салону-магазину «Аква Рум» Андрій Козак.

У номінації "Агентство нерухомості" перемогу здобув "Золотий ключ".

 - Хто працює – той пожинає результати. Нагорода – довіра людей, які зрозуміли, що є ті, хто надає професійні послуги. В мене штаб сформований з професіоналів і є фірма, яка якісно надає оціночні послуги. Наша перемога – подяка кожного клієнта, який звернувся до нас, - каже співзасновник агентства нерухомості «Золотий ключ» Віталій Худецький.

"Хмельпиво" перемогло у номінації "Хмельницький виробник (продуктова група)".

 - Хочу подякувати хмельничанам за відзнаку продукції «Хмельпива». Ми працюємо, щоб люди смакували і отримували задоволення. Ми робимо, варимо і продаємо якісне, натуральне, живе пиво. Також вітаю свій колектив з цією нагородою, - говорить директор ПрАТ «Хмельпиво» Олександр Лисюк.

Кращим у номінації "Туристичне агенство" стало "TUI".

 - Консистенція нашого успіху дуже проста. Це кваліфіковані менеджери, гарні ціни та центральне розташування наших агенцій у місті, - говорить співзасновник туристичної агенції «TUI» Сергій Костецький.

"Елітна сауна" отримала нагороду за перемогу у номінації "Сауна".

 - Наша сауна працює вже не перший рік. Вона існує більше 15 років. У нас завжди якісно надають послуги, завжди чисто. Клієнти оцінюють це і постійно приходять до нас. Завдяки ним ми і перемогли. Переможця обрали не ми, а наші клієнти, - каже адміністратор «Елітної сауни» Ігор Мельник.

Не змогли завітати на церемонію нагородження переможці у номінації "Кав'ярні" - "Небесний мигдаль". Своїми враженнями від успіху в "Народному бренді" вони поділилися по телефону.

- Наша перемога – результат сумлінної праці. Ми завжди дотримуємося усіх санітарно-технічних умов. Пропонуємо клієнтам якісну і смачну продукцію за доступними цінами. Все робимо з любов’ю, - каже співвласник кав’ярні «Небесний мигдаль» Олександр Змієвський.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up