"Народний Бренд 2018". Якою була церемонія нагородження і що кажуть переможці

"Народний Бренд 2018". Якою була церемонія нагородження і що кажуть переможці
  • Хмельничани обрали кращі магазини, бренди, заклади, фірми та компанії міста.

  • Переможці конкурсу “Народний Бренд 2018” отримали свої нагороди.

  • Церемонія нагородження відбулася у готельно-ресторанному комплексі “Sobkoff”.

Урочиста і святкова атмосфера заполонила вечір середи, 12 грудня, у готельно-ресторанному комплексі “Sobkoff”. Саме тут відбулася церемонія нагородження переможців конкурсу “Народний Бренд 2018”, який традиційно проводить корпорація “RIA”. За своїми відзнаками прийшли представники бізнесу Хмельницького.

Визначали кращих за допомогою голосування на сайті brand.top20.ua. Хмельничани голосували у 37 номінаціях. Стільки переможних “Нік” і дипломів “Народний Бренд 2018” забрали ті, кому цього року хмельничани віддали найбільше голосів.

Було багато переможців минулих років, які впевнено тримають першість у своїй номінації. Були і нові обличчя, які представляють нові напрямки бізнесу нашого міста. Для багатьох з них перемога стала приємною несподіванкою. З рук директора Хмельницької філії медіа-корпорації "RIA" Сергія Халамендика переможці отримали почесні дипломи та статуетки крилатої Ніки - символу конкурсу та перемоги.  

Під час церемонії було розіграно 3 путівки до “Буковелю” серед тих, хто проголосував у “Народному Бренді 2018”. Вони були обрані методом випадкових чисел серед зареєстрованих мобільних телефонів. Щасливчиками стали: Роберт Зюзин, Марина Садова та Руслана Петровська.

Також призи від партнерів “Народного Бренду” розігрувалися серед присутніх у залі.

Коли усі переможці та друзі “Народного Бренду” отримали свої нагороди та призи, на сцену вийшов відомий усім народний артист України Віктор Павлік. Його запальні та романтичні пісні зробили цей вечір ще кращим і святковим.

Церемонія вкотре показала кого люблять і кому довіряють хмельничани, якими послугами і товарами користуються. Що про свою перемогу та секрети успіху говорять ті, хто отримав “Ніки” та дипломи, читайте далі.

У номінації “Кафе, піцерія, паб” перемогу здобула “Мрія”

 - Нам дуже подобається, що хмельничани голосують за нашу мережу піцерій “Мрія“. Нам дуже приємно і ми вдячні за таку довіру. Для нас це дуже важливо. Обіцяємо кожного разу дивувати наших відвідувачів новими стравами, новими враженнями, новими закладами. Дуже вдячні нашим хмельничанам, - зазначила керуюча піцерією “Мрія" Наталія.

“Престиж-Авто” здобув перемогу відразу у двох номінаціях - “Автосалон” та “Автосервіс”.

- Перемагаємо не вперше - і все це завдяки нашим клієнтам. Стараємося робити все для них. Робимо опитування серед клієнтів, аналізуємо і робимо висновки. Постійно впроваджуємо щось нове і вдосконалюємося. Прогресуємо і це дуже добре, - каже заступник генерального директора “Престиж-Авто” Микола Сабадаш.

У номінації “Житловий комплекс” почесну першість виборов “SPORTCITY

- Дуже старалися для цієї перемоги. У нас були певні труднощі, проте ми їх подолали. І хочу сказати, що ці труднощі точно зробили нас ще сильнішими. Сумлінно працювали і за свої старання отримали цю нагороду. Для нас дуже важливо, що хмельничани обрали саме нас, - розповів голова правління “SPORTCITY” Олександр Волчелюк.

“Хутір” став першим у номінації “Заміський комплекс відпочинку”

- Я відчуваю, що треба ще краще працювати. Якщо не працювати, то на п’яти наступають дуже багато компаній. Треба надавати кращі послуги, краще ставитись до клієнтів і краще їх обслуговувати. Більше до людей повертатися. Якщо думати про свої прибутки, а не про людей, то втратиш і людей, і прибутки, - говорить співвласник комплексу відпочинку «Хутір» Іван Коноваленко

В номінації “Весільний салон” найбільше голосів отримав “Novias”

- Ми стараємося не просто шити і продавати сукні, а створювати красу і робити наших наречених щасливими. Відносимося до всього з душею і отримуємо від цього результати. Це вже шоста наша перемога в “Народному Бренді”, - говорить стиліст весільного салону “Novias” Вікторія Ватажук.

Найбільше голосів у номінації “Дитячі клуби розвитку та секції” отримав “Pixel”

- Перемагали і минулого року. Тоді називалися “Індиго”. За рік розширилися і змінили назву. Тепер ми є єдиними в Хмельницькій області представниками двох всеукраїнських мереж - “Індиго Ментал”, яка працює в напрямку ментальної арифметики, та освітнього контенту “Крута наука” від “New Generation”. Завдяки цьому дітям у нашому центрі завжди цікаво і атмосфера у нас позитивна, - каже керівник школи Олена Панчишина.

Кращим магазином побутової та цифрової техніки став “МобіФренд”

- У нас гарний персонал, докладаємо зусиль, стараємося покращувати обслуговування. Ми постійно вдосконалюємося. Прагнемо задовольнити найвибагливішого клієнта. Робимо знижки, акції. Ця нагорода - це справді для нас перемога та визнання. Ми дуже вдячні за це хмельничанам, зазначила директор мережі мобільних салонів “МобіФренд” Тетяна Єременко.

Торгову марку “Бембі” обрали кращою серед магазинів дитячих товарів

- Дуже вдячні тим, хто за нас проголосував. Робота у нас досить кропітка. Дбаємо про дітей і працюємо над тим, щоб клієнти були задоволені нашою продукцією. Думаю, що вони це все відчувають і обирають наш бренд та голосують за “Бембі”, - говорить співвласниця компанії “Бембі” Людмила Шевченко.

Переможцем в номінації “Магазин одягу” стала “Columbia”

- Ми дуже горді, що наш магазин вже четвертий рік займає перше місце у цьому конкурсі. Дуже вражені і будемо прагнути того, щоб кожного року здобувати цю номінацію. У нас якісний одяг і професійні продавці-консультанти, - говорить продавець-консультант магазину «Columbia» Анастасія Івасюк

“Frankof” переміг у номінації “Меблі”

- Я відчуваю ейфорію. Ми до цього йшли, це наша робота і зусилля. Й не дарма ми перемогли у цій номінації. Усе не так і просто дається. Я вважаю, що саме завдяки нашій праці ми отримали цю нагороду. Просто так нічого не буває. Аби щось вийшло, потрібно щось вкласти, - каже директор хмельницького філіалу «Frankof» Леся Шкуркіна.

Кращим медичним центром став “Оксфорд Медікал”

- Наша клініка намагається все зробити для того, щоб виправдати очікування пацієнтів. Працюємо для хмельничан, постійно намагаємося покращувати сервіс обслуговування, використовувати краще обладнання, щоб пацієнти відчували комфорт та були впевнені, що у нас їм завжди допоможуть, - зазначила директор клініки “Оксфорд Медікал” Каражова Тетяна .

У номінації “Будівельні матеріали перемогу здобув “Епіцентр К”

- Той хто працює, має певні досягнення в своїй роботі - завжди отримує визнання. Маємо величезне почуття гордості за свій заклад. Вже не перший рік отримуємо перемогу. Все просто - ми кожного дня працюємо, щоб підвищувати рівень обслуговування в нашому маркеті. Постійно намагаємося розширювати асрортимент товарів для того, щоб покупець пішов від нас задоволений. Ця перемога - це показник довіри  покупців до нас. Дуже вдячні всім, хто нас підтримав, - зазначила фахівець відділу комплектації  в “Епіцентр К” Ганна.

У номінації “Салон краси, СПА-центр” найбільше голосів отримав “Atlantis”

- Завжди працюємо над тим, щоб надавати якісні послуги клієнтам. Хочемо, аби вони поверталися до нас знову і знову. Клієнти задоволені  роботою. Думаю, саме тому вони проголосували за нас і обрали наш салон, - каже власник салону Олексій Шпоняк.

“Елітна сауна” стала кращою в місті Хмельницькому

- Вже другий рік у цій номінації. Люди самі оцінюють, якщо ми перемогли, то це означає, що хмельничани вважають нас кращими і це дуже приємно. Секрет один - потрібно постійно працювати, слідкувати за бізнесом та не стояти на місці, - розповів власник “Елітної сауни” Олександр Салій.

Найкращою стоматологічною клінікою стала “AsProDent”

- Нашому закладу лише півтора роки і це наша перша перемога. Тому нам особливо приємно, що за такий короткий час змогли досягнути такого рівня і стали першими для хмельничан. Нам дуже приємно, ми будемо працювати далі і радувати людей, - поділився враженнями керівник “AsProDent” Дмитро Коваль.

Серед служб таксі хмельничани знову обрали “65-65”

- Дуже приємно вкотре ставати брендом року. Хочу за це подякувати клієнтам, для яких  прагнемо ставати все кращими. Перемога також була б неможливою без величезного вкладу керівників та злагодженої роботи таксистів та диспетчерів, - каже адміністратор  служби “65-65” Сергій Миколюк.

Кращим торгово-розважальним центром, з величезним відривом від конкурентів, став “Оазис"

- Цей рік був досить важкий для нас. Багато працювали, багато чого змінили в торговому центрі. Цього року нам 10 років. Вже вкотре отримуємо нагороду. Довіра хмельничан дуже важлива для нас. Ми намагаємося ставати все кращими і обіцяємо, що в 2019 році ми продовжимо працювати для кожного з вас, дорогі хмельничани, - наголосив менеджер з комерційної діяльності ТРЦ “Оазис” Сергій Моргуля.

- Дуже вдячні хмельничанам за те, що вони вже не перший рік обирають саме нас. Розвиваємося, проводимо заходи для діток, дорослих, розігруємо цінні призи, стараємося бути лідером в усьому і завжди, - додала менеджер з реклами Вікторія Поліщук.

“Дельфін Тур” визнали кращою туристичною агенцією Хмельницького

- У нас завжди якісно, говоримо правду. Кожен клієнт від початку знає про те, у який готель його поселять, яка буде дорога, який автобус. Дуже багато знаємо, їздимо самі. Мабуть, жодна туристична фірма не бачила стільки, скільки бачили ми. Це наша родзинка. У нас специфічний підхід до кожного туриста, ми мобільні та надаємо якісні послуги, тому хмельничани обирають саме нас, - розповіла заступник директора турагенції “Дельфін Тур” Світлана Лоза.

У номінації “Фотостудія” переміг фотограф Сергій Аніськов

- Мені дуже приємно. Конкурс «Народний Бренд» проводиться вже 12 років. Раніше я не потрапляв у нього і не голосував. Це певне визнання і це честь. Моя перемога є поєднанням творчості, публічності та визнання колег. Мені приємно перебувати у цьому середовищі. Я пишаюсь цією перемогою. Це такий певний дивіденд на майбутнє. Мені треба працювати ще краще і планку знижувати вже неможливо, - говорить фотограф Сергій Аніськов.

Кращим ювелірним магазином хмельничани визнали “Онікс”

- Онікс - це бренд, народжений на Поділлі. Вже 27-й рік радуємо хмельничан незвичайними ювелірними прикрасами, які створили наші кращі майстри. Сьогоднішня перемога - це неймовірна довіра та найсильніший стимул для нас. Успіх можливий тільки завдяки нашим відвідувачам, тому ми дуже вдячні кожному за підтримку. Постараємося не підвести та виправдати очікування кожного, - зазначила адміністратор закладу “Онікс” Тетяна Капцевич.

“Хмельпиво” обрали кращим у номінації “Хмельницький виробник” (продуктова група)

- Секрет нашого успіху в тому, що ми вкладаємо душу в нашу продукцію. Хочемо, щоб хмельничани отримували задоволення від його споживання. Бережемо ті традиції, які збереглися за декілька століть. Вірю, що  продукт допомагає людям створити хоч трошки щастя в житті. Дякуємо, що хмельничани віддають перевагу саме нашому пиву, купують його і голосують за нас, - каже директор “Хмельпива” Олександр Лисюк.

"Магазин вікон та дверей" - у цій номінації переміг "Angkor"

- Дуже зраділи, коли дізналися про перемогу в “Народному Бренді”. Це перше таке визнання для нас. Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від клієнтів та щасливі, що робимо для них гарну справу і людям це подобається, - каже директор магазину “Angkor” Альона Киричок.

Кращим спортивно-оздоровчим комплексом став “AdrenalinGym”

- Дуже раді, що перемогли у цій номінації. Наш заклад невеликий, але креативний, дружній, атмосферний. У нас дуже гарний колектив, задаємо потужний тренувальний темп і бажаємо всім успіхів, - зазначив співвласник “AdrenalinGym” Мельник Володимир .

- Хочемо подякувати всім-всім клієнтам, друзям, рідним, близьким за те, що не полінувалися і віддали свій голос саме за  маленький, але дуже атмосферний зал. Надалі будемо підтримувати  цю атмосферу і радувати клієнтів, - додала співвласниця “AdrenalinGym” Ганна Бітнер.

У номінації "Навчання та курси" кращою стала комп'ютерна академія  "ШАГ"

- Дуже вдячні хмельничанам і нам приємно, що викликаємо їх довіру і вони обрали нас одним із найкращих навчальних закладів міста. У нас багатопрофільне навчання і надаємо професійну IT-освіту, і навчаємо дітей. У нас можуть навчатися люди віком від 7 до 55 років. Охоплюємо всю сферу IT в навчальній галузі. Освіта є міжнародною. Якщо нас обирають одним з найкращих навчальних закладів, то це означає, що робимо все правильно, рухаємося у правильному напрямку. Це нас мотивує до подальшого розвитку, - каже маркетолог комп’ютерної академії «ШАГ» Ольга Осмалян.

“Ваш ріелтор” отримав нагороду за перемогу у номінації “Агентство нерухомості” та отримав відзнаку від сайту DOM.RIA.COM

- Я навіть не можу передати свої враження. Я така щаслива. Вклали у роботу дуже багато і отримати для себе нагороду. Це найбільша у житті винагорода — коли нас цінують і коли за нас стільки людей проголосували. За нас голосували переважно наші клієнти. Якщо вони за нас віддали свій голос, значить виправдали їхню довіру до нас, - ділиться враженнями керівник агентства «Ваш ріелтор» Юлія Пушкар

“Фамілія” була обрана кращою у номінації “Ресторан”

- Раді, що хмельничани відчули, що ми працюємо саме для них. Ми намагаємося створити атмосферу, смак та якість саме для них. Вся наша команда вкладає в роботу позитив. За це ми отримали віддяку у виді їхніх голосів у “Народному Бренді”, - каже директор ресторану “Фамілія” Алла Козлова.

- Все, що робиться з любов’ю, має отримувати таке визнання. Дотримання правил та традицій у нашому закладі проявляється у відданості гостям, - додала маркетолог закладу Левченко Наталія.

У номінації “Торгівельна мережа” кращим став “Фруктовий рай”

 - Перш за все, я хочу подякувати людям, які за нас проголосували. Вже вкотре перемагаємо, стараємося працювати для людей. І намагаємося в усіх можливих і не можливих ситуаціях гарантувати якість людям. Тримаємо цінову політику доступною настільки, наскільки це можливо в межах ринку. Працюємо для людей і задля людей, - зазначив власник мережі “Фруктовий рай” Іван Гончар.

“Prego” стали переможцями у номінації “Кращий магазин взуття”

- Для нас честь отримати цю перемогу вже другий рік поспіль. Великою приємністю для нас стала кількість голосів на нашу користь. Цього року за нас проголосувало вдвічі більше хмельничан, а це означає, що довіра до нас зростає. Prego - це передусім суперсервіс та любов до клієнта. І цим визнанням ми переконались, що наша любов взаємна, - розповіла директор закладу Олександра Поворознюк.

Завод “SEBN-UA” переміг у номінації “Хмельницький виробник” (промислова група)

- Були дуже здивовані, коли перемогли. Адже ми лише півроку тому почали працювати у Хмельницькому. Думаю, що нас обрали завдяки тому, що робимо продукцію майбутнього. Вона призначена для електромобілів та гібридів, - каже директор хмельницького заводу “SEBN-UA” Олег Федчишин.

У номінації “Нічний заклад” перемогу здобув “FABERGE”

- Сумлінно працюємо, тому гадаю хмельничани і обирають саме нас. В 2019 році святкуватимемо 3 роки з дня заснування, ми одні з найстарших нічних закладів у місті Хмельницькому. Тримаємо марку, тримаємо першість відношенням до  відвідувачів, завжди стараємося бути на крок попереду  конкурентів, тому, мабуть, ми перші, - розповів керуючий нічним клубом “FABERGE” Варина Тарас.

У номінації “Салон товарів для оздоблення” переможцем стала “Rozavilla”

- Вже багато років на ринку. Просто раніше були представленні трохи в іншому форматі. За минулих 2 роки, змінили формат, відповідно вийшли з новими силами, з новими емоціями. Хочемо подякувати людям, які голосували за нас. Обіцяємо і надалі тримати марку та тішити  покупців, - зазначив власник “Rozavilla” Іван Лужняк.

"Товмач" переміг в номінації "Школи іноземних мов"

- Коли я тримаю в руках цю нагороду, то відчуваю гордість. Конкуренція у місті дуже велика. Одні з початківців — відкрилися 11 років тому. Відчуваю гордість за свою команду та вчителів. Я вдячна тим людям, які за нас проголосували. Цього року у цьому конкурсі ми вперше активно приймали участь, - співзасновник школи іноземних мов «Товмач» Тамара Мишак.

Серед шкіл танців перемога дісталась “Латиничу”

- Я відчуваю гордість. Гордість за те, що ми стали найкращими, що ми робимо для діток. Вдячні всім, хто голосував за нас. Вважаємо, що у нас найкращий сервіс, у нас працюють найкращі тренери, які обожнюють своїх діток і свою роботу. І це реально дуже відповідально — бути найкращими, - каже адміністратор школи танців «Латинич» Ірина Сіднікова.

Кращим ігровим комплексом обрали “Дитячу планету”

- Дитяча планета - це дійсно дружній колектив. Всі працюємо для людей. Дуже любимо свою роботу, і ми дуже раді бути присутніми тут сьогодні. Для нас це дійсно велика честь. Знали, що переможемо, тому що ми найкращі, - зазначила директор “Дитячої планети” Анастасія Проніна.

У номінації “Кав’ярні” першість здобув “Небесний мигдаль”

- Маємо дружню команду, якісну продукцію, любов до своєї справи. Нам дуже приємно, що відвідувачі, гості оцінюють це вже другий рік поспіль. Приємно, коли ти не подаєш заявку на конкурс, а тобі повідомляють, що знову бренд року наший, - поділився враженнями власник “Небесного мигдалю” Олександр Змієвський.

- Не чекали, що нас знову подадуть на “Народний Бренд”. Але дуже приємно, що ми знову в лідерах. Це для нас визнання, - додала Ольга Змієвська.

“AQUAROOM" обрали кращим у номінації “Магазини сантехніки та кераміки”

- В першу чергу нас обирають тому, що в “AQUAROOM” немає клієнтів, а є гості. Також у нас дуже дружний колектив, який вміє робити сервіс. Вибір необхідної продукції у нас проходить для покупців з легкістю та комфортом, - каже представник “АкваРуму” Максим Лаговський.

Нагороди для переможців
Невимушена атмосфера. І як же без селфі?
Голова Обслуговуючого Коперативу SPORTCITY говорить вітальні слова
Ведучий вітає Марину Садову з виграшем путівки у Буковель
Дівчата з Novias, як завжди, чарівні у своїх сукнях
Розіграш подарунків від партнерів серед присутніх відбувався за номерами запрошень.
Витягуємо номер наступного щасливчика.
Співробітник FABERGE виграв сертифікат на сімейну хачапурі від DIOSCURI
Поки директор Хмельпива фотографує друзів, сам потрапив у кадр Сергію Аніськову
Головний сюрприз від організаторів - медіа-корпорації "RIA" - це концерт Віктора Павліка
Саме таку емоцію викликав зірковий гість у присутніх
І, звісно, танці під давно знайомі хіти Віктора

Більше фото можна переглянути ТУТ

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up