Народний бренд 2019: нові лідери з’явилися у трьох номінаціях

Народний бренд 2019: нові лідери з’явилися у трьох номінаціях
  • Голосування за «Народний бренд 2019» продовжується.

  • Свої кращі компанії вже обрали майже 5 тисячі людей.

  • Які зміни відбулися за тиждень голосування?

До кінця листопада хмельничани мають визначитися, кому ж віддати титул кращого бренду. Цього року у 38 номінаціях змагається майже 2000 компаній. “Народний бренд” дає хороший поштовх для розвитку компаній. А хто гідний звання найкращого, мають визначити хмельничани. 

Зміни лідера

Категорія “Автосервіс, автомийка” - Тут “Delfin” очолив перегони за завітний званням “Народний” бренд”. Він потіснив “Detroit Repair Shop” та “МийCar”. А “Престиж-Авто” скотився із другого місця на четверте.

Дитячі клуби розвитку секції - в цій номінації новим лідером став “Казковий світ”, який вже отримав більше голосів за “Лабораторію маленьких геніїв”.

Новим фаворитом на отримання звання “Народний бренд” у номінації “Меблі” є “Dolce Vita”. Вона змогла із четвертого місця за тиждень піднятися на вершину. Другим продовжує бути “7 континент”. Скотився із першого на третє місце “Frankof”. А от “KUHNI-Nami, кухні під замовлення” змогли витіснити із п’ятірки “Пан Диван”.

Зміни в п’ятірках

Серед житлових комплексів є новачок в п’ятірці поточних лідерів - “MILLENNIUM HILLS”. Він за тиждень вибрався на четверте місце, потіснив нижче “Агору”. Поки поза списком лідерів “Набережний квартал”.

"Хутір” зміг обійти за кількістю голосів АТК "Дача” і вийшов на друге місце серед заміських комплексів. Тепер він головний переслідувач лідера, яким є “Меджибіж”. Це ж вдалося зробити “Майстерні карамелі”, яка за кількістю голосів хмельничан вже обходить “Сільпо” у боротьбі торгівельних мереж.

За тиждень “Columbia” змогла отримати більше голосів від “LC Waikiki”. Де дозволило їй вийти на друге місце в номінації “Магазин одягу”. Лідирує тут і далі “Антикриза”. Такі ж зміни і серед туристичних агенств, де “Лопатюк ЕКО-ТУР” обійшов “TAM-TAM travel”.

Незначні зміни за тиждень відбулися в голосуванні за медичні центри. Тут “Марія kids” обійшла “Марію” і стала четвертою. Аналогічна ситуація в номінації “Салон краси, СПА-центр”. Тут “Ейфорія” обійшла “ГарнаЯ”. Зміни є і в номінації “Школа іноземних мов”. “Твоя Школа” за тиждень отримала більше голосів від “Big Tree” і вийшла на третє місце. 

У поточній трійці лідерів розташувався “WinDoor”, який потіснив на четверте місце “Ангкор, вікна та двері”. Це ж відбулося і в номінації “Навчання та курси”, де “Vector” поступився третім місцем “ДОСААФ, автошкола” . Ніби повторила такий проміжний успіх “AURA”, яка обігнала за кількістю голосів “Квартал”.

“NY Street Pizza” увірвався до п’ятірки лідерів в номінації “Ресторан”. Поки немає там “Кухмістерська Хаселева”, яка була четвертою. На дане місце зуміла піднятися “Фамілія”.

З'явився новачок у п’ятірці поточних лідерів серед претендентів у номінації “Все для домашніх улюбленців (товари, послуги)”. Вже немає там “Айболіта”. А от відразу на третє місце вирвався “Ivet”, потіснивши звідти “Ветеринарну клініку”. 

“Акварум” продовжує лідирувати в номінації “Магазини сантехніки та кераміки”. Але за тиждень змінився його переслідувач. Ним став “Аква ДІМ”. Він помінявся місцем із “Агроматом”, який став четвертим.

Без змін

Нічого за тиждень не змінилося у розташуваннях в п’ятірках лідерів у наступних номінаціях:

Автосалон, Кафе, піцерія, доставка їжі, Весільний салон, Магазин побутової та цифрової техніки, Магазин дитячих товарів, Будівельні матеріали, Сауна, Таксі, Стоматологічна клініка, Торгово-розважальний центр, Ювелірний магазин, Хмельницький виробник (продуктова група), Спортивно-оздоровчий комплекс, Магазин взуття, Хмельницький виробник (промислова група), Паб, нічний заклад, Салон товарів для оздоблення та інтер'єру, Школи танців, Ігрові комплекси, Кав'ярні та кондитерські-пекарні, Інтернет-провайдер.

Кафе, піцерія, доставка їжі

Автосалон

Автосервіс, автомийка

Житловий комплекс

Заміський комплекс відпочинку

Весільний салон

Дитячі клуби розвитку та секції

Магазин побутової та цифрової техніки

Магазин дитячих товарів

Магазин одягу

Меблі

Медичний центр

  1. Оксфорд медікал 242
  2. ПрофіМед 142
  3. Прозорість 126
  4. Марія kids 74
  5. Марія 65

Будівельні матеріали

Салон краси, СПА-центр

Сауна

Стоматологічна клініка

Таксі

Торгово-розважальний центр

Туристичне агентство

Ювелірний магазин

Хмельницький виробник (продуктова група)

Магазин вікон та дверей

Спортивно-оздоровчий комплекс

Навчання та курси

Агентство нерухомості

Ресторан

Торгівельна мережа

Магазин взуття

Хмельницький виробник (промислова група)

Паб, нічний заклад

Салон товарів для оздоблення та інтер'єру

Школи іноземних мов

Школи танців

Ігрові комплекси

Кав'ярні та кондитерські-пекарні

Магазини сантехніки та кераміки

Інтернет-провайдер

Все для домашніх улюбленців (товари, послуги)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up