Народний бренд 2019: як змінилися лідери голосування

Народний бренд 2019: як змінилися лідери голосування
  • Голосування за кращі “Народні бренди” Хмельницького триває.
  • Вже проголосувало майже 5600 користувачів.
  • Дивіться, в яких номінаціях змінилися лідери.

До кінця листопада хмельничани мають визначитися, кому ж віддати титул кращого бренду. Цього року у 38 номінаціях змагається майже 2000 компаній. “Народний бренд” дає хороший поштовх для розвитку компаній. А хто гідний звання найкращого мають визначити хмельничани.

Зміни лідерів

Більше за конкурентів голосів зібрав “Аква ДІМ”, який став новим лідером у номінації Будівельні матеріали. Поступився першим місцем “Епіцентр К”. 

Це ж стосується “Елітної сауни”, яка має поки найбільше голосів серед саун. На друге місце змістилась “Сауна в Малиничах”.

“BDH Латинич” - новий лідер в номінації Школи танців. Тут із першого на друге місце змістився “J-Star”.

Зміни в п'ятірках

“Хмельниччина-Авто” вийшла на третє місце серед Автосалонів, обійшовши “Баварія Захід”. “Detroit Repair Shop” опустився на четверте місце у номінації Автосервіс, автомийка. Тут вже другим йде “МийCAR”, а “Престиж-Авто” - треті. 

Дитячі клуби розвитку та секції - тут на третє місце вдалося піднятися “Pixel”, обігнавши “StarBalls”. Аналогічне вдалося “Ясену”, який обійшов “Frankof” в номінації Меблі.

“AsProDent” увійшов до п’ятірки лідерів серед претендентів на перемогу в номінації Стоматологічна клініка. Вона змогла витіснити звідти “Естетичну стоматологію”. Тут же “Плоскирів” зміг піднятися на четверту сходинку.

Серед ювелірних магазинів покращило свої позиції “Срібло+”, яке увійшло в п’ятірку поточних лідерів. Поки немає там магазину “Pandora”. Це ж саме стосується “Freedom”, яка стала п’ятою серед шкіл іноземних мов, потіснивши “KIDS”. 

Новим переслідувачем лідера в номінації Агенство нерухомості стала “AURA”. Поки третіми тут іде “ТВОЯ нерухомість”.  

Без змін

Кафе, піцерія, доставка їжі, Житловий комплекс, Заміський комплекс відпочинку, Весільний салон, Магазин побутової та цифрової техніки, Магазин дитячих товарів, Магазин одягу, Медичний центр, Салон краси, СПА-центр, Таксі, Торгово-розважальний центр, Туристичне агентство, Хмельницький виробник (продуктова група), Магазин вікон та дверей, Спортивно-оздоровчий комплекс, Навчання та курси, Ресторан, Торгівельна мережа, Магазин взуття, Хмельницький виробник (промислова група), Паб, нічний заклад, Салон товарів для оздоблення та інтер'єру, Ігрові комплекси, Кав'ярні та кондитерські-пекарні, Магазини сантехніки та кераміки, Інтернет-провайдер та Все для домашніх улюбленців (товари, послуги).

Кафе, піцерія, доставка їжі

Автосалон

Автосервіс, автомийка

Житловий комплекс

Заміський комплекс відпочинку

Весільний салон

Дитячі клуби розвитку та секції

Магазин побутової та цифрової техніки

Магазин дитячих товарів

Магазин одягу

Меблі

Медичний центр

Будівельні матеріали

Салон краси, СПА-центр

Сауна

Стоматологічна клініка

Таксі

Торгово-розважальний центр

Туристичне агентство

Ювелірний магазин

Хмельницький виробник (продуктова група)

Магазин вікон та дверей

Спортивно-оздоровчий комплекс

Навчання та курси

Агентство нерухомості

Ресторан

Торгівельна мережа

Магазин взуття

Хмельницький виробник (промислова група)

Паб, нічний заклад

Салон товарів для оздоблення та інтер'єру

Школи іноземних мов

Школи танців

Ігрові комплекси

Кав'ярні та кондитерські-пекарні

Магазини сантехніки та кераміки

Інтернет-провайдер

Все для домашніх улюбленців (товари, послуги)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up