«Народний бренд 2022» у Хмельницькому: як долучитися підприємцям?

«Народний бренд 2022» у Хмельницькому: як долучитися підприємцям?
фото з «Народного бренду» у 2021-му

На старті. Вже з 1 жовтня розпочинається конкурс «Народний бренд 2022». Цьогоріч він змінює свій формат, але продовжує працювати разом з усією країною. Тож, якщо ви представник місцевого бізнесу Хмельницького, встигніть стати його учасником. Розповідаємо, що для цього потрібно, як буде проходити голосування і визначення переможців.

«Народний бренд» — це конкурс на визнання найкращих компаній шляхом голосування, який проводить RIA Media. Це 21-річна історія і традиція, що сильніші за ворога. Тому навіть під час війни він відбудеться, щоправда, з деякими змінами. 

Аби наблизити перемогу України, ми організовуємо збір коштів для наших захисників. Для того, щоб ще активніше проганяти ворога з українських земель, мужні бійці славетної 80-ки просять допомогти їм в купівлі дрона.

У зборі коштів, придбанні та передачі дрона бійцям ми співпрацюємо із перевіреним благодійним фондом “Волонтери Поділля”, який щоденно працює над тим, аби забезпечити наших захисників всім необхідним. Разом ми наближаємо нашу перемогу.

Всі учасники конкурсу «Народний бренд» (як претенденти на нагороду, так і ті, хто просто голосує) цьогоріч зможуть доєднатись і задонатити будь-яку суму. А ми своєю чергою обов’язково розповімо, як і кому ці внески допоможуть.

Як стати учасником?

Участь у конкурсі «Народний бренд» для бізнесу є безкоштовною. Конкурс проводиться з 1 жовтня по 30 листопада 2022 року. Ви можете стати конкурсантом, якщо ваша компанія:

  • працює у Хмельницькому;
  • ваш вид діяльності відповідає номінаціям конкурсу;
  • ви є у каталозі ТОП20. 

Якщо компанії немає в каталозі ТОП20, або у відповідній номінації, вона може звернутись до адміністрації сайту на пошту [email protected] (свого менеджера), щоб її додали до списку учасників. 

Одна компанія може брати участь лише в одній номінації. У 2021-му в «Народному бренді» взяли участь понад дві тисячі хмельницьких компаній. 

Як проходить голосування?

Голосувати за найкращий локальний бізнес також зможуть лише жителі міста. Такі обмеження існують для того, аби люди обирали найкращих саме серед тих брендів, якими дійсно користуються.

Щоб проголосувати в конкурсі, вам необхідно:

  • обрати одну із номінацій та знайти бренд, за який ви хочете віддати свій голос; натиснути на кнопку «Проголосувати».
  • Так зробити потрібно мінімум у десяти номінаціях, щоб ваші голоси були зараховані.
  • Для завершення голосування вкажіть свій номер телефону, автовідповідач продиктує вам код, який потрібно ввести на сайті.
  • І наостанок — розкажіть друзями про «Народний бренд» у соцмережах.

Якщо ви вже почали голосування, але не встигли закінчили, то інформація про вас зберігається. Ви можете продовжити голосування в будь-який зручний час. Проголосувати ви можете лише один раз. Минулого року у Хмельницькому за бренди голосували понад 30 тисяч людей. 

Як визначатимуть переможців?

Традиційно за результатами голосів хмельничан на сайті top20.ua й визначатимуться переможці. Відбудеться це на початку грудня. 

Система голосування прозора та проста. Слідкувати за ходом голосування кожен може на сторінці результатів. Вони оновлюватимуться щодня, починаючи з третього жовтня. 

За 21 рік свого існування «Народний бренд» помітно еволюціонував, і торік конкурс відбувався у 23 містах України. Щороку кожен з учасників із нетерпінням очікував на урочисту церемонію нагородження із зірковими ведучими та вишуканими частуваннями.

Цьогоріч же нагородження відбудеться в обмеженому, економному режимі. Кожен переможець отримає нагороду і своє заслужене визнання. А після перемоги ми все надолужимо і відсвяткуємо ще гучніше!

Тож, реєструйтесь і отримуйте відзнаку «Народний бренд», а заразом довіру та прихильність клієнтів. Детальніше ознайомитися з правилами можна за посиланням: Правила голосування


Генеральний партнер

Баварія Захід - офіційний дилер BMW в Хмельницькій області.

Автомобілі BMW - із задоволенням за кермом!

 

keyboard_arrow_up