«Наш туалет в кущах». На «Катіоні» водіям маршруток планують влаштувати зону відпочинку

«Наш туалет в кущах». На «Катіоні» водіям маршруток планують влаштувати зону відпочинку
Зону відпочинку хочуть влаштувати поміж вагончиками.

Кафетерій, вбиральня і місце для відпочинку. Усе це може з’явитися на кінцевій зупинці по Львівському шосе. У мерії шукають інвестора, який полегшить будні водіїв. Поки водії їдять стоячи, а в туалет ходять за кущі.

На кінцевих зупинках маршрутчики зупиняються на відпочинок. На каву і швидкі перекуси вони мають декілька хвилин. Не всюди є місця для того, щоб «попудрити носики». По Львівському шосе вони, якщо природа покличе, йдуть просто неба. На інших кінцевих зупинках водії користуються вбиральнями в диспетчерських пунктах або ж кафе.

В міській раді хочуть організувати не лише вбиральню, а й кафетерій і зону для відпочинку. Та не за бюджетні кошти. Шукають інвестора. Готові надати йому шмат землі. На ньому має з’явитися приміщення загальною площею 70 метрів квадратних. На такій площі має вміститися кафетерій (30 м.кв.), роздільний санвузол на два місця (20 м.кв.) і кімната для відпочинку водіїв (20 м.кв.).

На кінцевій по Львівському шосе є крита зупинка і магазинчики.  Водій маршрутки №23 після приїзду одразу пішов купити щось перекусити. Так роблять практично усі. Водії стоять не дуже довго. Кажуть, що мають на відпочинок 10-15 хвилин. Тому вважають, що в першу чергу потрібно туалет.

Відео дня

 - Отам наш туалет, в кущах. Більше піти куди немає. На інших кінцевих зупинках є диспетчерські пункти чи кафе, - розповідає «ВСІМ» водій маршруту №23 Андрій

Рішення про оголошення конкурсу по відбору інвестора для зони відпочинку міськрада прийняла ще 14 липня. Повідомлення про пошук бажаючого вкласти власні кошти для реалізації ідеї влади розмістили 2 серпня. З того часу жодної заявки не надійшло. Про це «ВСІМ» повідомив виконуючий обов’язки начальника управління транспорту та зв’язку Хмельницької міськради Сергій Шепурєв.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода 12:13 На Хмельниччині запустили ще один комплекс зважування вантажівок 11:11 Смертельна ДТП на Хмельниччині: водій «ВАЗу» влетів у дерево
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up