Настоянку глоду та алкоголь хотіли передати мешканцю хмельницького СІЗО

Настоянку глоду та алкоголь хотіли передати мешканцю хмельницького СІЗО
  • Чоловіку, який перебуває у СІЗО через крадіжку, надіслали посилку.
  • Під час її огляду працівники виявили заборонені предмети.

Інцидент стався 12 червня. Під час догляду посилки, яку надіслали засудженому, працівники ізолятора виявили заборонені предмети. Зокрема, знайшли шість флаконів настойки глоду на спиртовій основі та пляшку з алкоголем та 100 гривень. Про це повідомили у прес-службі державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор». Знахідку конфіскували.

За даним фактом співробітниками установи готуються матеріали для притягнення громадянки, яка прислала посилку, до адміністративної відповідальності. Відповідно до статті 188 КУпАП (незаконна передача заборонених предметів особам, яких тримають у слідчих ізоляторах, установах виконання покарань), жінці загрожує штраф від 2000 гривень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up