Навіщо відновили продаж алкоголю на Хмельниччині? Пояснення Гамалія

Навіщо відновили продаж алкоголю на Хмельниччині? Пояснення Гамалія
  • З початку війни в більшості областей було обмежено продаж алкогольних напоїв

Вже з 23 квітня пом’якшуються заборони щодо продажу алкогольних напоїв. Спиртне дозволили продавати вже напередодні свята - Великодня. Щоправда, будуть певні обмеження. До прикладу, у торговельних мережах алкоголь можна буде купити із 10 до 17 години. А в закладах ресторанного бізнесу - із 10 до 21 години.

Після того, як з’явилося дане рішення, журналісти “ВСІМ” зробили опитування хмельничан про ставлення до цих змін. Більшість обурювалась ними.

Відео дня
v class="video-block">

Також ми провели опитування підписників нашого каналу в Telegram. Із майже 1 400 користувачів 61% не підтримали рішення про скасування заборони на продаж алкоголю.

Сьогодні, 21 квітня, голова Хмельницької ОВА Сергій Гамалій пояснив рішення про скасування заборони на продаж алкоголю.

 - Я вже неодноразово наголошував що нам рано розслаблятись, і те, що ми перебуваємо у відносно мирній області, не відміняє наявності війни. Тому наголошую, що рішення про продаж алкоголю – це не сигнал святкувати перемогу, це боротьба з контрафактним алкоголем. Ми повинні були так зробити, щоб наповнювати бюджет і зміцнювати економіку області, мати можливість платити зарплату освітянам, лікарям, підтримувати бізнес, - повідомив Сергій Гамалій.

Також, Сергій Гамалій закликав вживати алкоголь відповідально і ні в якому разі не сідати за кермом у стані сп’яніння.

Нагадаємо, від 1 березня і до цього часу в області діяла заборона на продаж алкогольних напоїв, виготовлених на спиртовій основі. Вона не стосувалась пива та слабоалкогольних напоїв. 

Читайте також: Яким був початок війни для хмельничан: згадуємо новини на «ВСІМ»

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (71)
  • Алексей Цапурин

    Там воюют тут бухают    Это не правильно.
  • Читач44

    Було б вірним , якби кожен був чесним пепед самим собою !Як можна гульбанити , коли хлопці та дівчата , чоловіки та жінки покладають своє життя за наше з вашим майбутнє ????

    Які можуть бути гостини та застілля ???? Рішення Гамалія -ПОВНИЙ АБСУРД , про яке наповнення бюджету може йти мова , якщо частина бізнесу з січня пішла в тінь , а частині дали добро "платитись " на свій розсуд
  • Читач85

    Рішення дозволити продаж алкоголю вважаю вкрай неправильним, в країні воєнний час і потрібно зберігати спокій і здоровий глузд, а не напиватись до посиніння, як люблять робити деякі українці. Цілу ніч бухають, кричать на весь будинок, гупають дверима, не розуміючи, що тут живуть переселенці, для яких ці звуки травматичні. Такими рішеннями ви тільки ускладнюєте роботу правоохоронним органам. Всі переселенці які приносять економічну користь Україні не зможуть працювати тут, а при першій же можливості поїдуть звідси.
  • Максим Куртки

    Нахрена вы делали опрос,где большинство было против продажи водки? Сами себе всё решили и на мнение людей забили

keyboard_arrow_up