«Найближча доба буде складною» - Симчишин

«Найближча доба буде складною» - Симчишин
Фото з відкритих джерел
  • Дізнавайтеся, коли буде в Хмельницькому вода, світло й тепло.

Через масові терористичні ракетні удари рашистів по об’єктах енергетики всієї країни Хмельницький був цілком знеструмлений.

Про ситуацію в місті станом на 17.19 розповів у соцмережах міський голова Олександр Симчишин. Наголосив: ситуація залишається складною.

Наразі в Хмельницькому:

Відео дня
  • за рахунок часткового заживлення та запуску котелень в автономному режимі на когенераційних установках та генераторах опалення вже подають для майже 90% споживачів.
  • триває відновлення роботи каналізаційного господарства та водопостачання. Від 17.30 вода поступово з’являтиметься по усіх мікрорайонах міста.
  • електропостачання відновлене вже у понад 50% споживачів. Енергетики працюють у дуже складних умовах.
  • медичні заклади працюють у звичайному режимі.
  • електротранспорт 23 листопада працювати не буде. Щодо його роботи завтра мерія поінформує додатково.
  • навчальні заклади 24 листопада працюватимуть у звичному режимі.

«Найближча доба буде складною! – підкреслив Олександр Симчишин. - Можливі аварійні відключення! Друзі, максимальний режим економії споживання електроенергії! Максимальний спокій і терпіння! Ті, хто вміють терпіти і тримати стрій, незважаючи ні нащо, завжди перемагають!»

Нагадаємо, повітряна тривога на Хмельниччині тривала від 13.10 до 15.13.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (32)
  • Леся Матвійчук

    Аналогічга ситуація за адресою Залізняка 1а, дахова котельня, багатоквартирний будинок. Світла більше не має, ніж є. На планові графіки нам накладають аварійні. Вчора світло було відсутнє 13 годин поспіль. У значної частини міста світло Є ПОСТІЙНО. Отоплення відсутнє, у квартирах холодно. Діти хворіють. Ми розуміємо складну ситуацію. Але "терпіти і тримати стрій" не можуть тільки декілька будинків, а більшість грітися цілодобово. Просимо ПЕРЕГЛЯНУТИ графіки відключень і поставитися з розумінням до нашої ситуації!!!
  • Михайло Кугук

    Дякуємо!Від 24 лютого на районі Болгари жодного разу не відключали світло!!!!
  • Irina Hmelnitskaya

    Староміська, 52. З 10.10 енергопостачання більше мамає ніж є. Графіки, поза графіком, аварійне відключення - це все про наш будинок. Багатоквартирний будинок, дахова котельня. Дуже багато дітей. Ми згодні терпіти, розумієм ситуацію. Знаємо в якому режимі працюють енергетики. Але чому тільки наш будинок повинен про це знати і розуміти? навкруги все світиться як в довоєнні часи і майже не вимикається. дуже просимо якимось чином вплинути на ситуацію. Вважаю, якщо є проблеми  з енергопостачанням, то вони мають бути поділені на всіх. Не претендуємо на цілодобове постачання електроенергії, але принаймні хоча б якось частіше. Нажаль самі ми вирішите це питання не зможемо, тому зверулись до Вас.
  • Елена Ублиева

    На Староміській, 52 багатоквартирний будинок з даховою котельнею постійні відключення електроенергії з 10 жовтня. Вмикють максимум на чотири години на добу.
    Діти весь час знаходяться в холодній квартирі так як маємо дахову котельню, і на ОНЛАЙН навчанні. Відповідно НЕ МАЄ Ні НАВЧАНННЯ, Ні ОПАЛЕННЯ!!!
    На вулиці мінусова температура. Навколо нас в будинках завжди світло є. СЬОГОДНІ РАНОК, ТЕЖ САМЕ ВИМКНУЛИ СВІТЛО.
    ЯК ДІТЯМ ВЧИТИСЬ? ТАКІ ПИТАННЯ ПОВИННІ НАЛАГОДЖУВАТИСЬ НА МІСЦЕВОМУ РІВНІ.

keyboard_arrow_up