Найдовша тривога в Хмельницькому: про події цієї ночі в країні

Найдовша тривога в Хмельницькому: про події цієї ночі в країні
Фото - 24 канал
  • Цієї ночі в Хмельницькому була найдовша тривога, що тривала понад 5 годин.
  • Що відбувалося в сусідніх областях?

Чимало хмельничан прокинулися сьогодні, 14 березня, під звуки сирен. Люди мусили залишити свої ліжка серед ночі й направитися в укриття. Розпочалася нічна тривога в Хмельницькому о 02:23. Понад 5 годин містяни мусили знаходитися в безпечному місці. І вже о 07:39 прозвучав сигнал “Відбій”. 

Повітряна тривога цієї ночі була для хмельничан найдовшою від початку війни. Оголосили її не лише на Хмельниччині, а й в інших областях. Так, вночі, 0 2:40, росіяни здійснили ракетний удар по адмінбудівлях на Житомирщині. Сталося все в селищі Ставище. Там постраждали 4 особи й знищено 7 будівель.

Ворог наніс авіаудар по Рівненщині. Вибухи пролунали близько о 5:20. В результаті, пошкоджено телевізійну вежу. Тепер в області не працює теле- й радіомовлення.

Відео дня

Вночі снаряд окупантів потрапив у багатоповерхівку в Києві. Виникла пожежа. На місці знайшли двох загиблих, трьох мешканців госпіталізували. Також сьогодні вранці в столиці обстріляли завод “Антонов”. Це підприємство, що займається вантажними авіаперевезеннями, розробкою, виробництвом та ремонтом літаків серії “Ан” й входить до державного концерну “Укроборонпром”.

Війна в Україні - головні бої, обстріли, гуманітарні коридори, втрати Росії 14  березня 2022 — онлайн / НВ
Фото - nv.ua

Нагадаємо, що хмельничанам неодноразово нагадували не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. У цей час необхідно знайти для себе укриття й не залишати його до “Відбою”.

Читайте також: Пережила Голодомор і Гітлера: 96-річна пенсіонерка з Хмельницького чекає на перемогу України (ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Наталья Стыцюк

    Господи помилуй і сохрани.
  • Svetlana Tkachenko

    БОЖЕ ЗБЕРЕЖИ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ БОЖЕ ЗБЕРЕЖИ ЖИТТЯ НАШИХ ДІТЕЙ БОЖЕ ЗБЕРЕЖИ  УКРАЇНУ АМІНЬ АМІНЬ АМІНЬ
  • Оксана Оксана

    Господи  допоможи сохрани помилуй🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
  • Тетяна Копицяк

    От вже всім все треба знати.... Причина 1- війна! не долетіло, от і добре. А коли долетить( не дай Бог), тоді по- іншому напишуть, з подробицями....

keyboard_arrow_up