Не підписуйте документи і не сідайте за кермо: що радять робити у сонячне затемнення

Не підписуйте документи і не сідайте за кермо: що радять робити у сонячне затемнення
  • У серпні хмельничани можуть побачити сонячне затемнення і частково місячне. Принаймні, якщо будуть десь у Європі. 
  • Астрологи кажуть, сонячне може зцілити розбите серце, а місячне – видасть все потаємне.
  • Що ж можна, а чого робити не слід у ці дні.

 

Любителі споглядати зоряне небо цього місяця будуть мати чудову можливість. Астрологи кажуть, що у серпні можна буде побачити часткове місячне і повне сонячне затемнення. Перше буде відбуватись вже 7 серпня о 21:20 за київським часом. Але в Україні побачити його не вийде. Хіба у Європі, Австралії чи Азії. Сонячне ж буде видно 21 серпня близько о 21:20. Астрологи кажуть, що дія "денного" затемнення може добре позначитись на саомопочутті. 

Кажуть, що затемнення може навіть налагодити взаємнити з оточуючими і покращити ділові контакти. Також у ці дні можна вирішувати свої проблеми. 

Що не радять робити у затемнення:

Відео дня
  •  Брати участь в масових заходах, наприклад, перебувати на площах, -де присутня велика кількість людей;
  • вирішувати серйозні питання, пов’язані з капіталовкладеннями і іншими фінансовими операціями;
  • робити великі покупки - об’єкти нерухомості, автотранспорт, техніку
  • підписувати важливі документи (укладати контракти).
  • проводити медичні втручання.

Що можна робити:

  • викидати старі речі,
  • сідати на дієту,
  • позбуватись від поганих звичок;
  • очищати організм
  • прибирати вдома
  • мріяти і візуалізувати бажане.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up