Не розрахувався у “Beef&Cake” та “Ресторації Шпігеля” і втік: дізналися деталі

Не розрахувався у “Beef&Cake” та “Ресторації Шпігеля” і втік: дізналися деталі
Скрін із відео @subachev.n
  • Хлопець за два дні поїв та попив у ресторанах на майже 6 тисяч гривень.
  • В обох випадках він втікав, не розрахувавшись.
  • Його спіймали на “стометрівці” й передали поліції.
  • Про деталі та подальшу долю хлопця дізнався журналіст vsim.ua.

Поїв, попив і пішов, не розрахувавшись - за такою схемою діяв хлопець і “кинув” популярні хмельницькі ресторани на майже 6 тисяч гривень. Якщо перша його спроба виявилася вдалою, то після другої йому вдалося тікати. Невдало.

Першим постраждав ресторан “Beef&Cake” на Проскурівській. Як все було, журналісту “ВСІМ” розповіла директор закладу Діана.

  • Відео дня
    /li>

Щодо ситуації із “Ресторацією Шпігеля”, то там хлопець посидів на ще більшу суму - близько 3 000 гривень. Втікти безслідно йому вже не вдалося. Офіціант погнався за хлопцем. За допомогою перехожий його все ж спіймали на “стометрівці”, біля готелю “Арена".

Дивіться відео із затриманим, яке опублікували в спільноті "Хмельницький Live"

Вже там втікача впізнали й працівники “Beef&Cake”. На місце викликали поліцію. І те, як поводилися правоохоронці, не дуже сподобалося директору закладу Діані. За її словами, поліцейський говорив із нею на підвищених тонах й на запитання “чи приймете ви від нас заяву”, отримала у відповідь “так, але якщо в мене буде на це час”.

Тому, за словами Діани, вони не стали чекати на правоохоронця й самостійно пішли у відділення та написали заяву. У поліції журналісту “ВСІМ” повідомили, що заявив були зареєстровані в журналі єдиного обліку у Хмельницькому районному управлінні.

Повідомили в поліції ще один цікавий факт. Правоохоронці, встановивши особу хлопця, виявили, що він перебуває в розшуку. Як повідомила речниця Хмельницького районного управління Людмила Берестовська, розшукували його правоохоронці Вінниці, де він вчинив крадіжку. Тому хлопця вже передали поліцейським в сусідню область.

Ще одне відео із затриманим. яке опублікував в Instagarm користувач subachev.n. На відео присутні нецензурні лексика та жести. За словами автора, хлопець поводив себе доволі неадекватно. Багато лаявся й зухвало говорив навіть з поліцейськими, яким казав "Давайте скоріше, бо я поспішаю". 

Щодо можливої відповідальності саме за не розрахунок в ресторанах, то хлопець, як пише sud.ua, заплатить після рішення суду, якщо буде відповідне звернення. Додатково він може "влетіти" на судовий збір. Іншої відповідальності за такі дії не передбачено.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (46)
  • Антон

    В АТО таких людей
  • Алексей Юрьевич

    Нормальный чувак
  • Андрей Олексив

    герой нашого часу))))
  • Alexandr Kryzhanovsky

    Губить людей не пиво, губить людей віскарь🤏

keyboard_arrow_up