Не сиділось вдома: 24-річного хмельничанина оштрафували за порушення карантину

Не сиділось вдома: 24-річного хмельничанина оштрафували за порушення карантину
Фото ілюстративне
  • Чоловік нещодавно повернувся з-за кордону та не захотів "самоізолюватись".
  • На молодика не подіяли, а ні заклики сусідів, а ні угода, яку він підписав під час перетину кордону.
  • Відтак, йому тепер загрожує від 17 000 до 34 000 гривень штрафу.

На 24-річного мешканця Хмельницького склали протокол за недотримання правил самоізоляції під час карантину. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції області.

Як зазначають правоохоронці, хмельничанин кілька днів тому повернувся з Чехії. Попри те, що під час перетину кордону він підписав угоду про самоізоляцію, чоловік грубо порушував правила карантину. Ба більше, молодик постійно конфліктував із сусідами, які закликали того сидіти вдома.

Працівники поліції склали на порушника адміністративний протокол за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. До слова, санкція цієї статті передбачає за порушення правил щодо карантину накладення штрафу на громадян в розмірі від 17 000 до 34 000 гривень.

Відео дня

Читайте також: Коронавірусний карантин: головні новини за 30 березня (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (49)
  • Галина Коберник Каяфа

    А валючики стоять міняють долари, то це правильно що для них немає карантіну.
  • Ruslan Fomov

    Так потрібно робити, через слово не доходе, то гривнею дойде. Раз, 2,і зрозуміє
  • Irina Irchik

    Правильно зробили , що оштрафували . Саме через таких «заробітчан» у людей і виникає ненависть до усіх хто повернувся із закордону . Якщо , вас впустили додому , будьте добрі , пройдіть самоізоляцію , 14 днів ( це не так багато) задля збереження здоров`я та життя усіх людей , що довкола !!!!
  • инна кемаева

    Чудово,давно пора таки штрафувати, й казна міська поповнитися водночас!Ще потрібно штрафувати тих,хто вигулюється під час карантину
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up