Не звертався до лікарів. Що відомо про сьомого померлого від COVID-19 на Хмельниччині

Не звертався до лікарів. Що відомо про сьомого померлого від COVID-19 на Хмельниччині
Фото - сайт Старосинявської селищної ради
  • Сьомий летальний випадок зафіксували сьогодні вранці, 5 травня
  • За медичною допомогою чоловік не звертався. Усіх контактних перевіряють.

Сьомий смертельний випадок від COVID-19 зафіксували сьогодні, 5 травня. В інфекційній лікарні помер 45-річний чоловік із села Лисанівці Старосинявського району. Наразі медики перевіряють 24 осіб, які контактували з ним. Серед них є шестеро дітей.

COVID-19 у чоловіка зафіксували 2 травня і це був перший на той час лабораторно підтверджений випадок у Старосинявському районі. Як зазначають у селищній раді, інфікований не проживав постійно у селі. Через різке погіршення самопочуття його відразу госпіталізували до Хмельницької інфекційної лікарні. До цього він перебував вдома  і до лікарів за місцем проживання не звертався.

Медикам таки вдалось визначити коло людей, які з ним контактували. Загальна їх кількість – 24, в тому числі і шестеро дітей. Крім односельчан померлого, серед контактних були й мешканці інших сіл. Наразі вони на самоізоляції і спостерігаються сімейними лікарями.

Відео дня

За інформацією Старосинявської селищної ради, медики відібрали 24 зразки у всіх контактних, CОVID-19 підтвердили у 9. 

Станом на 5 травня, лікарі Старосинявського району зафіксували 6 хворих на ГРВІ. Одного пацієнта з підозрою на коронавірусну хворобу госпіталізували до Хмельницької обласної лікарні. Наразі у районі 10 підтверджених випадків COVID-19 і одна смерть. 

Нагадаємо, на Хмельниччині зафіксували 136 випадків коронавірусу. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Roman Slobodjan

    Ці публікації з словосполученням рекомендується вам націлені на вас читачі, як на жертву, яку потрібно до смерті залякати!
  • Roman Slobodjan

    Зверніть увагу на кутик зверху зліва «рекомендується вам»
  • Валентин Пилипюк

    Бред. Зараз шо всі тільки від корони вмерають. Другі діагноси є???????
  • Валентина Коваль

    В зараз можна від іншої хвороби померти?Чи тільки від 👑 вірусу

    Таня Мелешко reply Валентина Коваль

    Валентина Анатоліївна Коваль можно. Но возбудителем все равно будет этот коронавирус. Даже если машина собьёт.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up