Нетішинський пенсіонер вчиняв насилля над власною матір’ю

Нетішинський пенсіонер вчиняв насилля над власною матір’ю
  • Нетверезі розбірки 56-річний чоловік влаштовував систематично. 
  • Жертвою була його рідна 80-річна хвора мати.

Чергова п’янка і скандал. У Нетішині місцевий пенсіонер систематично тероризував рідну матір. Лише за кілька тижнів до помешкання родини 4 рази виїжджали копи. 56-річний нетішинець нецензурно лаявся на хвору маму та погрожував їй фізичною розправою. Відбувалося це щоразу, як тільки дебошир хильне зайвого. 

Копи кілька разів виписували на нього адміністративні постанови. За знущання над 80-річною жінкою він мав статус “особи, яку протягом року було неодноразово піддано адміністративному  стягненню за домашнє насильство”.

Врешті-решт, справу передали до суду. Там горе-сина визнали винним у домашньому насильстві психологічного характеру, передбаченого частиною 2 статті 173-2 КУпАП. Його оштрафували на 340 гривень та відправили на корекційну програму з покращення поведінки Про це повідомили у  прес-службі Хмельницького апеляційного суду.

Відео дня

«Враховуючи систематичне вчинення домашнього насильства відносно своєї матері, суд вважає за необхідне направити його до управління соціального захисту населення виконавчого комітету Нетішинської міської ради для проходження корекційної програми для осіб, які вчинили домашнє насильство, передбаченої Законом України "Про запобігання та протидію домашньому насильству", – йдеться у постанові суду.

Постанова не набрала законної сили і може бути оскаржена до Хмельницького апеляційного суду. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • rocno5

    это не первый и не последний случай... просто заниматься этим не кто не будет, это капитализм - а в нем и бедные и богатые... вот если вложите в эту семейку, может и измените ее ход истории этой семьи, а нет - природный отбор капитализма.
  • Ruslana Chernjuk

    Приїздіть і подивіться, як живе ця родина. Це вже буде не суха статистика, а суперовий живий матеріал. Тільки протигаз прихопіть із собою. Через сморід фекалій до кварнтири зайти неможливо. А буває, і весь під'їзд задихається.
  • Ruslana Chernjuk

    Дуже суперечлива і ситуація, і інформація? Яка корекція у соцзахисті, якщо чоловік потребує лікування від алкоголізму?!!! Читаю і прозріваю. Знаю, про кого мова. Це дуже проблемна родина, але проблема не лише в чоловікові. При всій своїй сутності і стані він доглядає, звісно, як може, за матір'ю, яка ходить під себе і по малому, і по великому. У бабусі є троє онучок, яких вона вигляділа як опікун, одній із них бабуся подарувала квартиру. Але до старої жінки вони ні ногою. У цього "дебошира" є своя трикімнатна квартира, він у ній прописаний, але доньки виставили йогго на вулицю, тому і мусить тулитися біля баби. Це якщо коротко. Є ще багато нюансів.

    вася пупкин reply Ruslana Chernjuk

    Прописаний в трикімнатній? Ноу проблем. Визиваєм наряд поліції, хоп - і він вдома! А онучка з дарованою квартирою нехай і займається бабою. Просто тупо поставити її перед фактом )

    Ruslana Chernjuk reply вася пупкин

    Міркувати на дивані дуже легко. Поліція там кожного дня. А толку???

    вася пупкин reply Ruslana Chernjuk

    ..."є своя трикімнатна квартира, він у ній прописаний " Як що толку? Він має право знаходитись у своєму житлі!!! Не до будинку старої баби визивати поліцаїв, а туди, де він прописаний, якщо його не пускають. Це проблема?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up