Нове рішення щодо хмельницьких ринків: що зміниться

Нове рішення щодо хмельницьких ринків: що зміниться
  • Комісія ТЕБ і НС прийняла нове рішення щодо ринків області.
  • Зміни почнуть діяти від суботи, 28 березня.

Сьогодні, 27 березня, відбулося позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. На ній вирішували питання про роботу ринків Хмельниччини.

"Комісія вирішила заборонити та рекомендувати органам місцевого самоврядування прийняти рішення щодо заборони здійснення торгівельної діяльності на продуктових ринках, крім тих, що здійснюють оптову торгівлю з суб’єктами господарювання по затвердженому графіку роботи для недопущення скупчення при дотриманні ними відповідних санітарних вимог", - йдеться у повідомленні прес-служби Хмельницької ОДА,

В облдержадміністрації додають, що рішення було прийнято враховуючи лист головного санітарного лікаря області щодо неможливості забезпечення належного санітарного стану продовольчих ринків.

Відео дня

Нагадаємо, раніше ця ж комісія дозволила роботу продовольчих ринків в області. Так сьогодні у Хмельницькому працювали ринки "Ранковий", "Центральний", "Дубове" і базарчик у мікрорайоні Ракове.

Від завтра, 28 березня, торгівлю зможуть здійснювати лише оптовики.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (52)
  • Ірина

    Не правильне рішення!!! Або всі,  або нікто, тим паче " дубово ", там без карантину бардак,  повно контрабанди і сигарет,  і горілки і ви це все вирішили в карантин поширювати далі, самі розповсюджують цей бардак!!!
  • Sergio lunin

    Базари на свіжому повітрі при дотриманні дистанції  масок,  рукавичок ризик заразитися менший чим в магазині Власті Одумайтесь!!!Сонце природний дезінфектор Вирус из Ухани не термостойкий и погибает при температуре 26-27 градусов. Поэтому пейте больше горячей воды. Чаще и дольше под солнцем. Горячая вода – не лекарство, полезна для здоровья, эффективна при всех вирусах.

    Віталій Гончарук reply Sergio lunin

    В Бразилії теж поширюється вірус . До такої температури як там, нам ще довго чекати. Тому не поширюйте дурню про не термостійкість.
  • Тетяна Віт

    Краще нехай працюють ринки на відкритому повітрі, ніж закриті супермаркети. Окрім закритих павільйонів - вони теж  не повинні працювати. І пускати на ринки людей обов'язково в масках - не для того, щоб не заразилися самі,  а для того, щоб не заражали інших у тому разі, якщо симптоми ще не проявились.

    Vitalii Yuriyovich reply Тетяна Віт

    ідея не погана, а ось реалізація буде ніяка. не вміють наші дотримуватись вимог карантину - дистанція і тд.
  • Наталья Плахотнюк

    Мало віриться, що у Дубово буде тільки оптова торгівля. Хто буде контролювати опт?? Люди, як ходили туди, так і будуть ходити  далі і буде скупчення.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up