Нові фотозони у Хмельницькому: де розміщені та як виглядають (ФОТО)

Нові фотозони у Хмельницькому: де розміщені та як виглядають (ФОТО)
  • Святкових фотозон у місті побільшало.

  • Серед можливих місць для фото з’явилися сніговики, ялинка та шопка.

До новорічно-різдвяних свят у Хмельницькому встановили нові фотозони. На «стометрівці» поблизу головної ялинки міста з’явилося близько півсотні сніговиків. Їх виготовили колективи дитячих садків Хмельницького. Зроблені сніговики з різних матеріалів — дерева, тканини, картону, пластикових стаканчиків, труб, шин. На кожній фігурі вказана назва закладу, у якому його виготовили.

Ще дві фотозони з’явилися поряд із будівлею міської ради на вулиці Гагаріна. Перша виконана у вигляді дощатої стінки з ялинкою, прикрасами та написом «2021». Друго фотозона зроблена у вигляді різдвяної шопки, поряд із якою розкладені ялинкові гілки. Переглядайте всі фотозони на фото.

Фотозони на Проскурівській

Відео дня

Фотозони біля міської ради

Читайте також: Якою буде новорічна ніч на Проскурівській

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Inna Makhmutova

    Центр нашого міста дуже круто виглядає під час свят. Не можу на дивитися на нашу красуню ялинку і на яскраву Проскурівську, проста казка. Дякую всім хто доклав до цього зусиль. Яскраві, позитивні емоції, це те, що нам зараз так необхідно.

    Але так образливо, що вкладають кошти, прикрашається тільки центр міста. Проживаю в Ракове, у нас є єдиний невеличкий парк. Там навіть освітлення роками немає..., як так ???

    Ми жителі цього міста нічим не гірші за жителів центральних районів. Суцільна темрява, старі велетенські дерева, відсутність нормальних доріжок... жах!!!

    Невже тільки  трагічні події, які можуть відбуватися у такому парку, або вибори до влади спонукають наше керівництво міста звернути на це свою увагу ??!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up