Нові пенсії і відставка Авакова. На хмельницькому майдані мітингували ветерани МВС

Нові пенсії і відставка Авакова. На хмельницькому майдані мітингували ветерани МВС

Близько сотні колишніх міліціонерів вийшли на головну площу Хмельницького. Вони хочуть добитися збільшення своїх пенсій і відставки Арсена Авакова. 

Колишні працівники органів внутрішніх справ не задоволені розміром своїх пенсій. Кажуть, що більшість з них отримують щомісяця близько 1500-2000 гривень. Цю суму порівнюють із зарплатнею нинішніх копів.

 - Сьогодні поліцейські без всякого досвіду і належної підготовки мають зарплату від 8 тисяч гривень. Багато з нас пропрацювали в міліції по 10-20 років. І за це тепер ми маємо пенсії, які навіть порівняти з їхніми зарплатами важко. Тому ми виступаємо за те, аби наші пенсії перерахували. Будемо звертатися до депутатів обласної ради, до міністрів, президента. Зробимо все, аби добитися справедливості, - розповів учасник мітингу Сергій Іванович.

 - Перерахунок пенсій – основна вимога ветеранів ОВС. Але не єдина. Також мітингувальники, які приїхали на майдан з різних районів області, хочуть, аби Арсен Аваков подав у відставку. Кажуть, що він відповідає своїй посаді й не здатен кервати міністерством внутрішніх справ.

Відео дня

Раніше з такими вимогами екс-міліціонери вже виходили під головне управління Національної поліції в Хмельницькій області. Також збиралися на всеукраїнський протест в Києві. Поки бажаного вони не добилися. Тому вирішили піти до депутатів облради. Хочуть, аби ті звернулися до керівництва держави і хоч якось посприяли вирішенню проблеми. Чи зроблять вони це, стане відомо під час наступної сесії, яка запланована на 23 грудня. Тоді ж ветерани збираються знову приїхати на майдан Незалежності.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Volodymyr Sheybsak

    Самі бідні аж смішно.Отримують пенсії 3-5000 вихідні пособія пайки достроковий вихід на пенсію квартири а ще підорюги хочуть більше коли в країні війна.Зграя пропутінська - хай окопи риють в донбасі хруні здорові .
  • Сергій Якубенко

    Просять пенсії ті хто мало намутив поки був при пагонах. Нармальні сміттярі на таке не підписуються.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up