Нові сервіси для хмельничан: як оновився сайт міської ради

Нові сервіси для хмельничан: як оновився сайт міської ради
Заступник міського голови Володимир Гончарук та голова громадської організації «Хмельницька ініціатива» Олег Черненко представляють нові сервіси сайту міської ради
  • Записати дитину до гуртка чи переглянути відомості про тендери тепер можна на веб-сторінці міської влади.

  • Оновлення порталу представили сьогодні, 16 листопада.

На сайті Хмельницької міської ради тепер можна знайти інформацію про те, що купують установи та заклади, відомості про комунальні підприємства та навіть записати дитину до гуртка. Нові сервіси представили сьогодні, 16 листопада. За словами розробників сервісів, загалом роботу вже завершено, але інформація буде доповнюватись та оновлюватись.

Запис у секцію чи гурток

Відео дня

Можна записати дитину до секції чи гуртка, просто вказавши її прізвище, ім’я, по-батькові та номер телефону.

Мешканцю → Сервіси → Запис на секції та гуртки

Моніторинг місцевих закупівель

Можна дізнатися, що купують заклади та установи міста. Є інформацію про товар чи послугу, яка замовляється, замовника, вартість та статус заявки. Перейшовши за посиланням, можна отримати докладну інформацію про закупки.

Влада → Публічна інформація → Моніторинг місцевих закупівель

Закупівлі комунальних установ

Посилання на сайт ProZorro, за яким можна знайти відомості про купівлю товарів та послуг комунальними органами установами та підприємствами. Вказані докладні відомості про закупівлю, зокрема вартість, терміни та контакти замовника.

Влада → Виконавчі органи → Виконавчий комітет → Закупівлі

Інформація про комунальні підприємства

Є докладна інформація про комунальні підприємства, зокрема послуги та їх вартість, контакти, фінансові звіти, графік роботи.

Влада → Комунальні підприємства → Перелік

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up