Обгоріло 70% тіла. На Хмельниччині у пожежі постраждала дитина

Обгоріло 70% тіла. На Хмельниччині у пожежі постраждала дитина
  • У Шепетівці внаслідок пожежі обгоріла 11-річна дівчинка.
  • За її життя борються лікарі

Трагедія сталася вранці 27 серпня у Шепетівці на Ста­ро­кос­тянти­нівсь­ко­му шо­се. Близь­ко 9-ї го­ди­ни лю­ди по­чу­ли крик 88-річ­ної су­сід­ки і по­ба­чи­ли, що з її бу­дин­ку йде дим. Од­ні ки­ну­ли­ся до бу­дів­лі, все­ре­ди­ні якої пе­ре­бу­ва­ла 11-річ­на дів­чинка, ін­ші вик­ли­ка­ли ря­ту­валь­ни­ків та швид­ку, пише місцеве видання "День за днем".

Як відомо, на момент пожежі у будинку перебувало двоє дітей: 11 річна дівчинка та її 7-річний братик. Старша дитина спала, коли спалахнув вогонь, а ось хлопчик побачивши полумя одразу вибіг на двір і повідомив про лихо бабусю.

  • "Ди­ти­ну ви­нес­ли і пок­ла­ли тут бі­ля дво­ру. В неї силь­но об­го­рі­ли но­ги та об­личчя. Швид­ка від­везла Аніч­ку в ре­ані­ма­цію, її бра­ти­ка та­кож заб­ра­ли у лі­кар­ню", — роз­по­ві­ла "День за днем" су­сід­ка.

Рятувальники загасили вогонь. Наразі причини загоряння з'ясовують.

Відео дня

Жи­те­лі сусідніх бу­дин­ків добре відгукуються про цю сім'ю. Кажуть, що мама під час трагедії була на роботі. Її чоловік нині за кордоном. Дітей вдома доглядала прабабуся.

Наразі люди зби­ра­ють гро­ші, аби допомогти сім'ї. Як стало відомо, об­го­рі­ла дів­чинка внас­лі­док по­же­жі от­ри­ма­ла близь­ко 70 % опі­ків шкі­ри. Зараз во­на пе­ре­бу­ває у важ­ко­му ста­ні, а за її жит­тя бо­рють­ся лі­ка­рі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода 12:13 На Хмельниччині запустили ще один комплекс зважування вантажівок 11:11 Смертельна ДТП на Хмельниччині: водій «ВАЗу» влетів у дерево 10:35 Готуємося до Великодня: де купити смачні паски та інші частування для святкового столу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up