Офіційно: Порошенко приїде у Хмельницький, щоб представити нового голову ОДА

Офіційно: Порошенко приїде у Хмельницький, щоб представити нового голову ОДА
Фото gorlovka.today.
  • Президент України приїде до Хмельницького в суботу, 19 травня.
  • Він має представити наступника Олександра Корнійчука, який написав заяву на звільнення.
  • За попередньою інформацією, новим головою облдержадміністрації стане киянин Вадим Лозовий із партії “За конкретні справи”.

16 травня голова Хмельницької обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук написав заяву на звільнення. Ім’я його наступника уже відоме. Це Вадим Лозовий із партії "За конкретні справи". Дану інформацію він підтвердив vsim.ua. Каже, що планує провести прес-конференцію і на ній розповісти про плани роботи на новій посаді. Про дату і час її проведення має повідомити на сайді ОДА.

Представляти нового голову ОДА приїде Петро Порошенко. Про це vsim.ua повідомили в прес-секретаріаті адміністрації президента України. Про точний час приїзду Порошенка і графік його візиту поки не кажуть. Попередньо, в сесійній залі Будинку рад він представить нового голову ОДА о 12:00.

Олександр Герега (ліворуч) і Вадим Лозовий. Фото із сторінки останнього у Фейсбук.

Щодо нового керівника ОДА, то він народився і проживає у Києві. 47-річний чоловік, згідно з його декларацією, працює заступником генерального директора ТОВ “Епіцентр”. Із 2015 року є депутатом Хмельницької обласної ради. Керує фракцією “За конкретні справи”.

Відео дня

 Слідкуйте за оновленнями разом із vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (26)
  • Анонім

    Таке призначення відкриває шлях для збільшення статків гереги і самого лозового. Їх інтереси збут товарів епіцентра, а не дбати про місто і його мешканців.

    Антибіотик reply Анонім

    Про місто і його мешканців повинен дбати  Симчишин. Але він не дбав про область і її мешканців, то і про місто і його мешканців не дбає. Не розумію виборців, які віддали за нього голоси, знаючи його про його "здобутки" на посаді першого заступника голови ОДА і певний час виконучого обовязки голови ОДА
  • Тетяна Суходольська

    Змінили шило на мило.....
  • Oleg Palamarchuk

    Молодёжь, покупайте яйца и помидоры!!))

    Антибіотик reply Oleg Palamarchuk

    А потім обирайте Порошенка, Симчишина, Кличка і т.д., не аналізуючи їх "заслуг" у минулому
  • Anna Tymoshchuk

    А з Хмельничан немає гідних ? 🤔 Скрізь мають бути свої люди . 😡

    IGOR reply Anna Tymoshchuk

    Я лично считаю, что главу ОГА должны выбирать жители области!

    Антибіотик reply IGOR

    Яка різниця? Порошенка і Симчишина обрали і що з того? Люди не мислять зовсім, вони вірять у байки. То нехай призначають напряму
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up