Оновили карантинні зони: в якій Хмельницький і райони

Оновили карантинні зони: в якій Хмельницький і райони
Фото ілюстративне
  • На Хмельниччині знову оновили рівні епідемічної небезпеки.
  • До «зеленої» зони віднесли лише один район в області. 

На Хмельниччині з понеділка діятиме нове епідемічне зонування. Область знову поділили на кольорові зони. Рішення про поділ прийняли вже традиційно на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в п'ятницю, 9 жовтня. 

Нове зонування почне діяти з 00 годин 00 хвилин в понеділок, 12 жовтня. Про це наголошують у пресслужбі Хмельницької обласної державної адміністрації.

Як виглядатиме нове "кольорове" зонування:

Відео дня
  • "Червоних" зон на Хмельниччині немає.
  • До "помаранчевого" епідемічного рівня віднесли: міста Хмельницький, Кам’янець-Подільський, Нетішин та Славута, Волочиський, Городоцький, Дунаєвецький, Красилівський, Летичівський, Новоушицький, Старосинявський, Теофіпольський та Ярмолинецький райони.
  • До "жовтого" віднесли": міста Старокостянтинів та Шепетівка, Білогірський, Віньковецький, Деражнянський, Кам’янець-Подільський, Полонський, Славутський, Старокостянтинівський, Хмельницький, Чемеровецький та Шепетівський райони.

Нагадаємо, оновлене епідемічне зонування діятиме впродовж двох тижнів.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Алла Мацькова

    А як може одночасно Хмельницький бути і в жовтій зоні і помаранчевій.....через день? день є хворі , день немає хворих.....

    Анастасія Сироїжко reply Алла Мацькова

    Алла Мацькова  хмельницька область в помаранчевій, а саме місто в жовтій
  • Адмін Адмін

    Хмельницька ОДА не знає які райони є в Хмельницькій області? Тоді варото було б їй виступати проти зведення районів.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up