Опалювальний сезон у Хмельницькому розпочнеться не скоро?

Опалювальний сезон у Хмельницькому розпочнеться не скоро?
  • В лікарнях міста батареї стали теплішими.
  • Початку повноцінного опалювального сезону потрібно ще зачекати. Чому?

У Хмельницькому похолодало. Тому актуальним стало питання початку опалювального сезону. Традиційно тепло в лікарнях і закладах освіти починають подавати раніше, ніж в помешкання хмельничан. Так трапилося і цього року. В стаціонари медичних закладів вже від сьогодні, 3 жовтня, почали подавати тепло. В планах - дошкількі навчальні заклади. Буде зроблено це, щойно департамент освіти і науки повідомить міську владу пронеобхідність увімкнути опалення для дитячих садочків. Про це vsim.ua повідомили у міській раді.

Коли опалювальний сезон розпочнеться в помешканнях хмельничан? Відповідь на це питання традиційна - коли три дні поспіль середньодобова температура буде нижчою від +8. Такими є державні норми.

Тому сайт vsim.ua вирішив поглянути на прогноз погодо для Хмельницького на найближчий час. Відповідно до очікувань синоптиків, опалювального сезону доведеться чекати до листопада. Це відповідно до прогнозу, який розміщений на місяць на сайті gismeteo.ua.

Відео дня
Скріншот із сайту gismeteo.ua

У 2017 році опалювальний сезон розпочався 21 жовтня. Завершився він 6 квітня 2018-ого. Слідкуйте за новинами Хмельницького на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Алексей

    Те кто сейчас просят включить пораньше тепло, будут первыми и орать что много приходится платить.  Читаю коменты и удивляюсь, +17 градусов это мало а +18 норма, где логика??
  • Tanya Bondar

    Почему Мы должны мёрзнуть? А нас кто то спросил, может мы хотим приходить в тёплые квартиры, а не трусится от холода,  деткам  холодно, или Мы должны "выручать аптеки"?!!!???
  • анонім

    В Європі зимою майже не палять. Економлять. Таки ми вже Європа.

    Катя reply анонім

    Палять там і самі вирішують коли і на скільки відкрутити, бо усі дома на автономному опаленні.
  • Майя Цінчик

    В школах холодно..діти хворіють...всі кашляти  почали....а попробуй  вилікуватися???треба до 800грн..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон 12:11 Прокат електросамокатів у Хмельницькому: які ціни та що з зонами для паркування (ІНФОГРАФІКА) 11:02 Деталі смертельної ДТП в Хмельницькому районі, в якій зіткнулися пікап і вантажівка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up