Осінній хижак-2021: хто з військових найкраще ловить рибу (ФОТО)

Осінній хижак-2021:  хто з військових найкраще ловить рибу (ФОТО)
Фото - armyinform
  • У Хмельницькому пройшли обласні змагання з лову хижої риби. 
  • Дізнавайтесь, хто з військових виявився найбільш вправним. 

У Хмельницькому військові змагались з лову хижої риби спінінгом з берега. Головний трофей змагань - кубок «Осінній хижак — 2021». Командні змагання пройшли 10 жовтня і були присвячені Дню захисників і захисниць України. Про це інформує видання Аrmyinform.
Свою спритність і азарт показували 17 команд, кожна з яких складалась з двох осіб, учасників бойових дій - це діючі військові, ветерани АТО/ООС та волонтери. На рівні з чоловіками змагалась і команда жінок під назвою «Релакс» від Хмельницького обласного центру допомоги учасникам АТО та подружня пара — Лариса і Микола Ніколюк.
Як передає видання, минулого року перехідний кубок  «Осінній хижак - 2020»  виграли спецпризначенці 8-го окремого полку спеціального призначення. 

Хто став кращим цього року:

Перше місце і перехідний Кубок захисників «Осінній Хижак - 2021» здобула команда Спілки інвалідів війни та ветеранів АТО Хмельниччини «Нестримні», у складі якої Олексій Белінський та Юрій Школьний.
Друге місце - команда окремого полку дистанційно-керованих літальних апаратів,

Відео дня

третє — команда однієї з військових частин ССпО «Бомбіли».
В індивідуальних номінаціях Big Fish і Small Fish перемогу здобули Андрій Богданов (щука 2,460 г) та Юрій Дерев’янко відповідно (окунь 10 г).


 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up