Останній заїзд: як закривали велосезон у Хмельницькому

Останній заїзд: як закривали велосезон у Хмельницькому
  • У місті пройшов останній в 2017 році велопробіг.
  • Він зібрав не досить багато учасників.
  • Через погоду захід пройшов за скороченою програмою.
  • На наступний сезон активісти готують зміни для хмельничан.

Велосезон 2017 у Хмельницькому офіційно закрито. Останній заїзд любителі двоколісних організували сьогодні, 21 жовтня. Стартом для заїзду традиційно обрали парк Чекмана. Учасники зібралися біля білого мосту. Поспілкувавшись між собою й обговоривши маршрут та правила поведінки в колоні, близько 50 учасників вирушили вулицями міста.

Як і в попередні роки, закриття велосезону не викликає такого інтересу в хмельничан, як його відкриття.  Причина - погодні умови. Зранку в місті йшов невеликий дощ. Також на дворі стало дещо прохолодніше й не усі захотіли виїхати на велосипедах.

Відео дня

Погода також вплинула й на програму заходу. Планувалося, що все завершиться пікніком в дендропарку. Та його вирішили відмінити, оскільки сидіти під дощем не зовсім комфортно.

Перед початком заїзду один із його організаторів поділився із журналістом vsim.ua планами на майбутній сезон.

  • Цього року це останній офіційний заїзд. Наступний запланований на перші дні січня. Тоді проведемо новорічний парад. Думаємо, що їхатимемо в костюмах Діда Мороза й іншому тематичному вбранні, - каже велоактивіст Сергій Коваль. – Як ви бачили, цього року Велодень і відкриття сезону були досить масові. Участь взяли близько тисячі велосипедистів. Наступного року буде ще масштабніше. Щоправда, ми ще не знаємо, чи буде це відкриття і Велодень разом, чи окремі події. Над цим ще працюємо. Але буде цікаво.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Oleh Oleksiyenko

    У ФБ був анонс за 4 дні до заходу.
  • Evgen Grabovsky

    Шкода у фейсбук не було інформації про проведення.

    Garievskyi Volodymyr reply Evgen Grabovsky

    В фб був анонс в групі "Критична маса Хмельницький", підписуйтесь
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up