“Оце тачки!”: яким був фестиваль швидкості у Хмельницькому

“Оце тачки!”: яким був фестиваль швидкості у Хмельницькому
  • Вчора, 7 вересня, на околиці Хмельницького відбувся фестиваль швидкості.
  • Змагалися автівки й мотоцикли.
  • Захід відвідали близько 4-ох тисяч людей.
  • Як все було, бачили журналісти vsim.ua.

Вчора на території хмельницького аеропорту було гучно і “дріфтово”. Машини, наче з фільму “Форсаж”, звуки моторів, і драйвова музика - все це змусило відвідати фестиваль швидкості близько 4-тисяч людей. Крім того, на заході працював польовий ресторан та розваги для дітей. 

На одному з майданчиків заходу пілоти завзято дріфтували. Від свисту шин закладало вуха. Судячи за реакцією оточуючих, це було круто. Ба більше! Пілоти зупинялися та пропонували послуги дріфт-таксі. Під час цього пасажир отримував ряд емоцій від шалених покатушок. Щоправда, послуга була платною - 500 гривень. 

Та основною принадою дійства було змагання з драг-рейсингу. Дистанцію в 402 метри на швидкість “проганяли” автівки і мотоцикли. Люди знімали перегони на свої смартфони, а в натовпі час від часу повторювали: “оце тачки!” 

Відео дня

Вчорашній рекорд на заході поставила автівка Audi. За її кермом сидів львів’янин. Час, за який він проїхав 402 метри, склав 11,4 секунди. Про це повідомив голова федерації автоспорту в Хмельницькій області Захар Карпишин.

  • Сьогодні на змаганнях було 9 класів: 6 - це авто і 3 - мотоцикли. Рекорд поставив львів’янин. Час проходження дистанції 402 метри і 33 сантиметри - 11, 4 секунди. Його машина Audi стала найшвидшою на заході. Взагалі сьогодні ми поставили рекорд аеропорту по гонках. Адже змагання відвідали близько 4-тисяч людей - каже Захар Карпишин. 

Після визначення рекорду, гул моторів замінили на музику. Тож всі відвідувачі мали змогу зловити танцювальну хвилю. 

Ну а як дріфтували і змагалися автівки й мотоцикли, дивіться на фото й відео.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Valentin Zinschuk

    Де можна дізнатись інформацію про учасників які були на старті того дня?
    Там був "Субару Форестер STI", у якго зламалась коробка передач, як дізнатись що з цим Форестером?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up