Парад близнюків у Хмельницькому: як йде колона (ФОТО, ВІДЕО)

Парад близнюків у Хмельницькому: як йде колона (ФОТО, ВІДЕО)
Олексій та Михайлик люблять однаково вдягатися. Мишко трішки соромиться, а Олексій розповідає про все на світі. Найбільше - про цукерки та машинки.
  • На щорічний парад близнят зібрались дошкільнята та школярі.
  • Вони йдуть пішохідною частиною Проскурівської. Серед учасників є навіть трійнята.
  • Таке дійство проводиться в Хмельницькому вже шостий рік поспіль.
  • Слідкуйте за ходою на нашому сайті. 

Схожі, як дві краплі води і такі різні водночас. Парад близнюків у Хмельницькому скоро розпочнеться. Організатори очікують біля 50 пар учасників. Щоб взяти участь у ході, вони попередньо реєструвалися. Основна маса - школярі та дошкільнята. Є такі, що беруть участь в параді вже не вперше.

Сьогодні, 1 червня, у День захисту дітей, учасники почали збиратися біля Дитячого світу. Рівно об 11.00 рушили в сторону кінотеатру Шевченка. 

- Коли моїм дівчатам було по 4 роки, ми побачили, що в Києві проводять парад близнят. Подумали, чому б не зробити таке в Хмельницькому. Відтоді організовуємо і беремо участь в кожному параді. Цього року він співпав із конкурсом талантів. Тому близнюків буде небагато. Хтось зайнятий у шкільних заходах. Інші готуються до іспитів. Очікуємо до 50 пар учасників, - каже vsim.ua представник організаторів і мама учасників Леся Козачок.

Відео дня

10-річна Анна і Марія одягнені в однакові футболки шорти і мають однакове взуття. Розповідають, що мама їх ніколи не плутає. А в школі вчителі буває не розрізняють де хто. Дівчата перейшли до п'ятого класу.

Аліна, Софія, Ліза - трійнята. Одягнулися сьогодні у сукні різного кольору. Дівчатка мають неоднакові смаки, наприклад, у кулінарії. Люблять їсти різну їжу. Аліна хоче макаронів, Ліза понад усе любить картоплю. Мама каже, що готує одну страву, та кожного разу - іншу. 
Близнят та двійнят виставили попереду колони. Основну її масу складають учасники фестивалю талантів, що проходить на Проскурівській. В колоні близько чотирьох сотень учасників, а це дитячі пісенні та хореографічні колективи та оркестр. 
 Дітвора прийшла у яскравому одязі і з кульками. Сильний вітер, який зараз гуляє вулицями , не зіпсував малечі настрій. 
Мама Олена привела своїх двійнят Михайла та Івана. Жінка розповідає, що виношувала 9 місяців Іллю та Кирила. А хлопці народилися на Михайла - 21 листопада. Тож усі вітали із народженням Михайликів. Довелось назвати по-інакшому. 
Колона рухається "стометрівкою" під звуки оркестру. В прохожі хмельничани фотографують та знімають дійство на телефони. Колона жваво і під музику йде Проскурівською. 
 А поки малеча рухається в колоні, перед кінотеатром Шевченка готуються до конкурсів. На сцені дітвору чекають ведучі.  
 

 Сотня учасників у супроводі духового оркестру пройшла півкілометра центром Хмельницького до концертного майданчика, де їм організують розважальну програму. Тут виступатимуть дитячі хореографічні колективи з Білогір'я, Полонного, Нетішина, Кропивницького і , звісно, Хмельницького.  

Для дітей будуть проводитися майстер класи. Столики від різних організацій вже стоять.
 На обличчі 8-річної Вероніка має з'явитися тигрик. 
 Деякі батьки намагалися підкреслити схожість своїх дітей однаковим одягом, а деякі навпаки підібрали вбрання різних кольорів, щоб підкреслити індивідуальність кожної дитини.
Усі майстер-класи для дітвори безкоштовні. Тут розмальовують, складають паперові квіти, прикрашають печиво. 
  Цікава ідея прийшла в голову організаторам. Сьогодні малеча стає у чергу, аби зробити боді-арт. Це авангардне мистецтво найбільше до вподоби дівчаткам. Просять намалювати щось яскраве на обличчі. 
Дитячі вироби дарують за благодійну пожертву: хто скільки хоче чи може. За кошти, що зберуть сьогодні на дитячій акції, облаштують кімнату для дітей з особливими потребами у ЗОШ 8. Організувала збір ГО Товариство молодих інвалідів.
А під сценою дітвора копіює номери виступаючих, танцює та співає.Станом на 14.30. фестиваль дитинства на майданчику перед кінотеатром Шевченка триває. На сцені виступають юні співаки та танцюристи. Своїм вмінням радують хореографічні колективи. А хмельничани тішать дітвору морозивом, солодкими напоями та розвагами в центрі міста. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up