Парк “хрю-хрю” і Хмельницький полідаунський коледж: що ще не так на Картах Google

Парк “хрю-хрю” і Хмельницький полідаунський коледж: що ще не так на Картах Google
  • У сервісі Google Maps з'явилися дивні назви деяких об'єктів у Хмельницькому.

  • Двом навчальним закладам “присвоїли” ім’я стриптизера, а острів кохання отримав назву школи танців.

  • Дивіться на те, як можна повернути відповідні назви.

Хвиля фейкових назв у сервісі Карти Google у Хмельницькому розпочалася на початку 2019 року. Поки вона не припинилася. Популярні місця відпочинку та навчальні заклади отримали нові назви, які часом хоч кумедні, однак не мають жодного відношення до оригінальних та правильних найменувань. Що ж цікавого можна відшукати у Хмельницькому на Google Maps?

Ліцею №17 присвоєно ім'я бразильського стриптизера. Без жодних жартів і не лише цей навчальний заклад “перейменували” на честь Рікардо Мілоса - бразильського стриптизера і людини-мема. Став широко відомий завдяки відео, де виконує «спокусливий» танець в трусах з американським прапором і в червоній бандані.

Відео дня

 

Одне з найвідоміших місць відпочинку - Острів Кохання - жартівники перейменували у Острів Шкробтака. Нашим журналістам вдалося з'ясувати походження такої дивної назви. “LE Shkrobtak” - так називається харківська танцювальна школа. Яке ж відношення вона має до Хмельницького, залишається лише здогадуватися.

Назва не менш популярного парку, Молодіжного, також зазнала цікавих змін. Щодо походження назви не варто навіть звертатися до пошукових систем - скоріше за все, це не більше, ніж невдалий чи навіть “дитячий” жарт. Аналогічна ситуація з назвою ще одного навчального закладу міста - несподівано у місті з’явився полідаунський коледж.

Повернути оригінальні назви всіх цих об’єктів може кожен. Журналісти vsim.ua уже внесли правильні назви до тих місць, які “постраждали” від таких жартів. Зробити це можете і ви, а як саме - дивіться у відеоінструкції.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram та Instagram.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • толік

    Хтось подуркував та й по всьому. Виправити тому, хто це побачив.
  • Anna Blonska

    Похоже гугл просто издевается над "незалєжними"
  • Ольга Михайдовна

    в гугл вмешиваются все подряд . Часто специально путают адреса.Я писала жалобу бесполезно. Может к прессе прислушаются ((((
  • Мирзаахмад

    Хай будуть ці назви.

    Це вже набагато краще чим 'Бандери",

    "Староміська" итд.

    Беркут reply Мирзаахмад

    И лучше чем т.н. "героев майдана".

    Tornike Qebadze reply Беркут

    И тут, в принципе можно подправить" херохероев".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up