Переможці акції «Три звичних слова» розповіли свою історію кохання

Переможці акції «Три звичних слова» розповіли свою історію кохання
До Дня закоханих радіостанція «Окей Фм» нагородила переможців акції «Три звичних слова». Альона та Руслан – неймовірна пара. Вже сьогодні, 14 лютого, подружжя відправиться на романтичну вечерю. А ми тим часом розкажемо вам про їхню історію кохання.

Спочатку небажане знайомство, таємничий лист в майбутнє, розлука, освідчення…  

У акції «Три звичні слова» взяло участь чимало слухачів «Окей ФМ». Кожен учсник в ефірі зізнавався в коханні до своєї другої половинки. Першою учасницею стала, як виявилося, майбутня переможниця. Хмельничанка Альона не вірила у перемогу, але вирішила спробувати. Вона скористатися нагодою в черговий раз сказати своєму чоловікові про свої почуття. Про це вона розповіла журналістам «ВСІМ» під час прямого ефіру на «Окей ФМ».

- Про те, що взяла участь в акції, розповіла Руслану напередодні. Попросила прийти у день розіграшу раніше додому та підтримати, - розповідає Альона. - Оголошення переможця слухали разом. Коли почула наші імена, то бігала по дому та стрибала. Хоча й сумнівалася. Бо думала, що участь взяла ще одна пара з такими ж іменами.

Відео дня

Хотіла познайомитися з іншим

Тривала звичайна шкільна дискотека. Альона з подругами відпочивала. До однієї із знайомих прийшли декілька хлопців. Один з них приглянувся Альоні і вона захотіла познайомитися. Але це був не Руслан.

- Попросила свою подругу познайомити з хлопцем, який тоді мені сподобався. Та вона не зрозуміла, з ким саме, тому привела мене до Руслана. Обоє були схоже одягнуті. – пригадує Альона.   

- На відмінну від Альони, я думав тільки про неї і ні про кого іншого, - продовжує історію Руслан. – Ми тоді потанцювали і розійшлися. На жаль, все пролетіло дуже швидко. І першого повноцінного побачення не вийшло.

Не склалося у пари і друге побачення. Руслан знайшов номер дівчини та призначив зустріч. Та кожен подумав про своє місце, де вони мають зійтися. І лише з третьої спроби закохані зуміли зустрітися в потрібному місці і незабутньо провести час.

Лист в майбутнє
- Не можу однозначно сказати, що саме найбільше сподобалося мені в Альні. Просто серце саме ніби побігло до неї,  я зрозумів, що вона саме та…, - розповідає Руслан.

- Мене підкупили його романтичність, ніжність, дбайливість. В багатьох в юному віці таких якостей немає. А в нього були, - говорить Альона.

Після приємних побачень була тривала розлука. Дівчина поїхала на навчання до столиці. Руслан вступив до харківського вишу. Відсутність сучасних технологій та бажання розповісти один одному про свої почуття пара компенсувала регулярним листуванням. Розповідаючи про них, Альона засяяла так, ніби знову перечитує ті ніжні та романтичні слова від коханого.

Навчаючись за сотні кілометрів від коханої дівчини, Руслан знав, що у майбутньому вона стане його дружиною. Це, як він згадує, навіть задокументовано.

- Під час зустрічі однокласників я написав на листі майбутнього, що хочу бачити Альонку своєю дружиною. Так і сталося, - розповідає Руслан.

Намірившись зробити важливий крок, чоловік підготувався до освідчення. Все гарно спланував. Та свої корективи внесло навчання. Чоловік тоді займався написанням наукової роботи. І на вихідні додому його не відпускали.

- Коли зрозумів, що із Харкова не виїду, то запросив Альону до себе в гості. І коли ми снідали, зрозумів, що тримати все в собі більш не можу і все сказав, - пригадує Руслан.

- Я бачила, що він якось дивно себе поводить. Весь ніби на голках сидить, труситься. Лише згодом я все зрозуміла.., - продовжує Альона.

Рецепт щастя

У  шлюбі пара проживає майже десять років. Виховують дочку та сина. Розповідають, що все роблять разом, в гості намагаються ходити лише вдвох. Відпочивають теж лише разом. Вважають, що саме це секрет їхнього щастя.

- Якщо гуляти по одному, то це, як на мене, перший крок до непорозумінь. А коли разом, то ми знаємо все один про одного і розуміємо з півслова, - вважає Альона.

Чоловік у всьому погоджується з дружиною. Каже, що про свої почуття їй говорить постійно. Як мінімум  тричі на день. Регулярно обіймає та цілує.

- Я вважаю, що для міцного кохання головне вміти пробачати. І не через тиждень чи місяць, а до вечора. Щоб на ранок прокидатися із гарним настроєм.

Дійсно, послухавши історію кохання Альони та Руслана, зловивши їх романтичні погляди, розумієш, що доля звела їх не випадково. Вони доповнюють один одного, не соромляться своїх почуттів. Вважають, що головне в житті – вберегти своє кохання.

У День всіх закоханий на подружжя чекає романтична вечеря у ресторані «Малинівка», яку вони виграли в акції  «Три звичних слова».   

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up