Переправлення чоловіків через кордон: на Хмельниччині затримали організатора

Переправлення чоловіків через кордон: на Хмельниччині затримали організатора
  • Чоловік переправляв клієнтів до Молдови.

  • За послугу брав 3 тисячі доларів.

  • Йому загрожує від 7 до 9 років ув’язнення.

47-річний мешканець Хмельниччини займався незаконним переправленням осіб через державний кордон. Його затримали під час переправлення ухилянта. Переправника взяли під варту. За скоєне чоловіку загрожує від 7 до 9 років ув’язнення, - повідомили в поліції.

Правоохоронці управління поліції та Служби безпеки в Хмельницькій області викрили 47-річного жителя селища Нова Ушиця, який займався незаконним переправленням осіб через державний кордон.

Його затримали саме під час переправлення одного із «клієнтів» до Республіки Молдова. Переправник відвіз чоловіка до кордону в Чернівецькій області, видав «замовнику» одяг, необхідний для комфортного перетину кордону, показав маршрут та провів інструкаж. На цій ділянці, за його словами, була мінімальна вірогідність появи прикордонників чи інших контролюючих органів. 

Відео дня

Перетин кордону за розцінками затриманого вартував 3 тисячі доларів США.

Чоловіка судитимуть за ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Йому загрожує від 7 до 9 років ув’язнення з конфіскацією майна. На період розслідування суд взяв чоловіка під варту із можливістю внесення застави.

Читайте також:

Мобілізація і відстрочки по-новому: У Раді зареєстрували законопроєкт про військову службу

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Володимир

    Депутатам можна виїжджати за кордон, а простим людям ні. Яка в нас чудова демократія, все копіюють з рашки.

    валерія reply Володимир

    депутатам та бізнесменам можна красти по кілька мільйонів доларів на ЗСУ та державу в цілому, а мого батька за це — під варту без застави на від 7 до 9 років позбавлення волі.

    така у нас справедливість.
  • читач34

    А що їз затриманими в свій час за незаконний перетин кордону онуком і сином Ротару? Посадили, конфіскували? Ніт!  Вони з другої спроби таки перетнули держкордон і  тепер спокійнісінько кайфують в Европі. Сповідуємо подвійні стандарти, панове!

keyboard_arrow_up