Перший день свята хмельничани відзначили гучно, але без інцидентів

Перший день свята хмельничани відзначили гучно, але без інцидентів
У суботу, 26 вересня, мешканці бурхливо святкували День міста. На заваді не став ні сильний дощ, ні інші примхи природи. Чи "відзначились" мешканці міста цього дня і чи були законослухняними, читайте далі.

Перший день святкування Дня міста пройшов без серйозних правопорушень. Про це «ВСІМ» розповів начальник Хмельницького міського відділу міліції Валерій Онісьєв. Однак правоохоронці таки виїжджали на кілька бійок у нічних закладах. Масові гуляння на вулиці пройшли спокійно.

- Серйозних порушень вчора ми не зафіксували, лише кілька разів за ніч була штовханина у розважальних закладах. На масових все пройшло добре, за що велика подяка хмельничанам, які відповідально до цього поставились, організаторам святкувань, до того й погодні умови були на нашому боці,  - говорить Валерій Онісьєв.

Всього для охорони громадського порядку у День міста 26 та 27 вересня залучили близько 600 міліціонерів. Більша частина задіяна на масових заходах вдень, вночі спокій хмельничан охороняє 60-70 правоохоронців. Працюють вони на всіх заходах, запланованих у місті, починаючи від покладання квітів, мітингів, концертів до охорони громадського порядку на вулицях.

Відео дня

- Усі святкові заходи розписані переважно до 22 години. Сьогодні, 27 вересня, та ж сама кількість правоохоронців нестиме службу. Всі святкують, тому ми працюємо в посиленому режимі, - зазначає головний міліціонер міста.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • PAL

    Пьяны драки в кабаках были все игриво. Остальное все прошло тихо и красиво !!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up