Петиція: хмельничанин Назар просить заборонити аудіорекламу на Проскурівській

Петиція: хмельничанин Назар просить заборонити аудіорекламу на Проскурівській
  • Хмельничанин  подав звернення через портал електронних петицій.

Хмельничанин Назар Гудик просить місцеву владу заборонити аудіорекламу на “стометрівці”. Чоловік аргументує це тим, що вулиця Проскурівська - це місце, куди люди приходять відпочити. А реклама, каже чоловік - є “акустичним насильством”. 

- Проскурівська вулиця або по-простому "стометрівка" це пішохідна вулиця, яка є місцем, куди люди приходять відпочити, попрацювати. Нав'язлива волаюча реклама створює з фактично "рекреаційної зони"  базар, де неможливо зосередитись і якісно відпочити. Це питання впродовж довгих років все ще невирішене. Пропоную закрити цю тему раз і назавжди, оскільки, нещодавно набув чинності закон 2310-IX, який передбачає заборону "акустичного насильства", тобто відтворювання музики та фільмів у громадському транспорті. Нав'язлива реклама, звісно, гірше, - йдеться у зверненні.

Щоб петицію розглянули на виконкомі, вона має зібрати 500 голосів. Станом на 10 листопада зібрано лише 1 підпис. Долучитися до збору підписів можна тут. 

Відео дня

Опитування

Чи підтримуєте петицію?

Читайте також: Хмельничан кличуть на екскурсію в криївку

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • PutnickFree

    Для мене якось дико звучить, що це поряд з фото загиблих героїв - Проскурівська вулиця або по-простому "стометрівка" це пішохідна вулиця, яка є місцем, куди люди приходять відпочити....

keyboard_arrow_up