Петиція: Зеленського просять платити допомогу батькам за дистанційне навчання

Петиція: Зеленського просять платити допомогу батькам за дистанційне навчання
Фото ілюстративне
  • Така пропозиція з’явилась на сайті електронних петицій до Президента.
  • Чи зібрало таке звернення підтримку, читайте далі.

На сайті електронних петицій до Президента з’являються сотні пропозицій ледь не у всіх сферах життя. Цьогоріч дистанційне навчання у батьків викликало неоднозначні емоції. Так, у петиціях Зеленського просять скасувати «дистанційку» для учнів. Інші пропонують платити батькам гроші, за те, що їхні діти навчаються вдома.
Таку електронну петицію зареєстрували на сайті 28 травня. За два дні вона зібрала трохи більше півтисячі голосів підтримки. ЇЇ автор Євген Зан просить виплачувати батькам грошову допомогу за дистанційне навчання. Навіть зазначив суму – не менше 3 тисяч гривень.
"У звязку з тим, що батьки виконують роботу вчителя, їм повинна бути виплачена грошова допомога,сума якої встановлюється державою,але не менше 3000 грн у місяць на дитину", - пише автор петиції.

До кінця збору підписів залишається 90 днів. 


Друзі, діліться своїми думками у коментарях, що ви думаєте про таку ініціативу?

Відео дня

Читайте також: Як хмельничанам отримати допомогу по безробіттю під час карантину

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Олег

    Навіщо тратити на учня міліони з бюджету, якщо він хоче бути пастухом , чи поваром, чи швачкою .Такі діти повинні навчатися до шостого класу, як в Греції до четвертого класу, а до 12 вчаться ті які хтять бути професорами і ще сто років вчитися
  • Олег

    В совецкі часи діти самі вчилися, батьки не мали на них часу , хто не хотів вчитися його відправляли в ЗОШ 15 а, або не переводили в інший клас.І зараз так повинно бути,бо тратись по 8000 грн в місяць на одного учня,який не хоче вчитися то є абсурд.

    Анонім reply Олег

    В совєцькі врємєна підручники були нормально пророблені, щоб середня дитина могла справитись з завданням і ще погуляти. А зараз копіпасти з Інтернету на тисячі сторінок. Так всіх дітей можна оголосити розумово відсталими, крім тих, хто платить вчителям за репетіторство.
  • Олег

    Най ще плотять за сексопатологів, моїй дитині скоро 15 років, а вона не знає де точка G і на няню, бо їсти розігріти навіть не вміє
  • Костя

    Це взагалі !!)) За шо платити батькам ? В наші часи навчання ми самі читали книжки, вчили вірші і виконували домашнє завдання Ніхто не лінувався А тут за шо платити ?? За те що мама прочитає замість дитини вправу з книжки? За те що намалює замість дитини чи зліпить з пластиліну  ? За те що порішає приклади замість дитини ? Бо її дитина трішки лінувата!??

    Костя reply Костя

    Тоді платіть всім гроші на бензин, тим що мають машини, чи гроші на сіно, всім хто має кролів, кіз і корів, чи гроші на пшеницю і кукурудзу, всім хто має кур, гусей, качок, чи гроші на їдло, всім що торгують на базарі, чи зарплату всім базарникам і всім підприємцям , чи з міського бюджету оплочуйте їм торгові місця, то ж як так , одним і зарплата і безкоштовно робоче місце і ще і квартиру дають, а іншим платно і робоче місце і зарплати недають ??
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up