Під рев моторів хмельницькі байкери відкрили мотосезон

Під рев моторів хмельницькі байкери відкрили мотосезон
  • Сьогодні в парку Чекмана можна було побачити залізних коней на будь-який смак.

  • Мотоциклісти з Хмельницького зібралися тут, щоб відкрити мотосезон, який триватиме приблизно до осені.

  • Що кажуть про своє захоплення байкери, дізнавались журналісти vsim.ua.

Спортивні, раритетні та власноруч зібрані. Сьогодні, 20 квітня, в парку Чекмана можна було побачити купу байків.Зібралися вони біля літнього театру. Їхні кермувальники з’їхалися сюди, щоб офіційно розпочати мотосезон у Хмельницькому. Серед любителів залізних коней були і новачки, і вже досвідченні “фестивальники”. Деякі за кермом нещодавно, а когось від байка вже не можна відірвати роками.

Журналісти vsim.ua поцікавилися у мотоциклістів, як довго вони катаються і звідки з'явилась така любов до "залізних коней".

Юрій, за кермом 9 років

Відео дня

  • Я воджу байк вже 9 років. Любов до мотоциклів з’явилася ще в школі, але тоді були інші часи і коштів на теке задоволення не було. Зараз уже гроші заробив і вирішив здійснити свою мрію. Це вже мій третій байк. Сьогодні, я гадаю, має бути дуже крутий заїзд. Я щорічно беру участь у відкритті та закритті мотосезону і з кожним роком все краще і краще, - зазначив Юрій.

Юля, за кермом рік

  • У нас родина байкерів. За кермом перший рік. Нас підсадив на це тато Роми. Він байкер зі стажем. Рома зустрічається з моєю донькою Алісою, вони загорілися мотоспортом, а я підтримала. Сьогодні тут дуже круто. Всі дружелюбні і позитивні В кожного різні мотоцикли, але ні в кого немає заздрощів, це головне. Я хоч і не давно за кермом, але вже встигла змінити 5 байків. Нарешті знайшла свій, - каже Юлія.

Вадим, за кермом 6 років

  • У нас, що відкриття сезону, що закриття - завжди класно. Я вже катаюся 6 років. В мене є такий товариш, який прокатав мене разочок і я загорівся. Вони мені і раніше подобалися, але не було якогось поштовху, щоб придбати. Але друг купив собі, і я підхопив його ініціативу і теж придбав, - говорить Вадим.

Дмитро, 2 роки за кермом

  • Я за кермом два роки. Раніше їздив з друзями і був на фестивалі, але як байкер другий рік. Мій мотоцикл дуже старий. Він 1983 року. Знайшов його на горищі, і прийняв рішення відреставрувати. Перебрав практично повністю. Допомагали і друзі. теер ганяємо разом, - розповів Дмитро.

Байкери залюбки катали малечу та давали всім охочим сфотографуватися біля свого мотоцикла. Охоче позували і самі. Далі колона байкерів рушила вулицями хмельницького під рев моторів та гучні сигнали своїх залізних коней.

Як це було дивіться на фото та відео.

 


Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті та у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Андрей Владимирович

    Пацаны !!! я з вами!!!
  • Olexandra Stadnik

    Лоб было накого пожалітися таким як ви.

    Біганіна Анна reply Olexandra Stadnik

    Olexandra Stadnik "гарний"сарказм,але не доречний

    Enni Nilson reply Біганіна Анна

    ви ж чомусь вирішили, що ваше скиглення тут доречне, а йому тут таке сама ж місце, як і сарказму.
  • Віктор Коваль

    Бо хрустікам байдуже, вони "круті" дуже
  • Біганіна Анна

    Одне лише питання, в спальних районах міста по вулицях для чого "ревіти"на всю силу, діти з того переляку ридають йдуть тож майте трохи розуміння де і для чого.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up