Під рев "залізних коней": у Хмельницькому байкери відкрили мотосезон (ФОТО)

Під рев "залізних коней": у Хмельницькому байкери відкрили мотосезон (ФОТО)
  • Кожен байк натертий до блиску. Біля кінотеатру Шевченка сьогодні вони на будь-який смак.
  • Мотоциклісти з Хмельницького зібрались, аби відкрити мотосезон, який триватиме приблизно до осені. 
  • Що кажуть про своє захоплення байкери та як гарчали мотори, дізнавались журналісти vsim.ua. 

Сотні натертих до блиску "залізних коней" вишикувалися на Проскурівській біля кінотеатру Шевченка. Мотоциклісти тішаться, нарешті вивели свої байки з гаражів і насолоджуються швидкістю та гарчанням моторів. Сьогодні, 28 квітня, вони відкрили мотосезон у Хмельницькому. Байкери організували заїзд вулицями міста ще й для того, аби нагадати водіям 4-колісного транспорту, тепер потрібно бути значно уважнішими на дорозі. Журналісти vsim.ua поцікавилися у мотоциклістів, як довго вони катаються і звідки з'явилась любов до "залізних коней". 

Аріна, 16 років

Відео дня

- Мотоцикли - це моя слабкість. Захоплюватись ними я почала ще з дитинства. В мене ще є квадрацикл, раніше я каталась на ньому. Але мотоцикл - це моя душа, від нього такі відчуття, що навіть словами не передати. Мотоцикл мені подарував тато на 16-річчя. Він сам у молодості ганяв, тому це, напевне, сімейне. Батьки, звичайно, хвилюються за мене, але підтримують мої інтереси. Катаюсь я лише близько місяця, кожного дня виїжджаю і вчусь. 

Сергій, 32 роки

- Я занурився у це 10 років тому. До того теж їздив, але лише на роботу. А потім у дитячих альбомах помітив, що у дитинстві постійно фотографувався в Комсомольському парку на мотоциклі. Така от аномалія. З того часу багато накатав по різних областях, злетах, як турист. Катався і за кордоном. Там звичайно на дорозі зовсім інша культура, там ввічливо ставляться до всіх учасників руху, нема цієї нашої злості від водіїв. 

Олександр, 23 роки

- Перший мотоцикл з'явився у мене в 16 років. Батьки допомогли мені з покупкою. Це свобода, молодість, адреналін. Батько колись їздив теж, але мені здається, що воно закладене у крові. Якщо постійно, то катаюсь вже 5 років. Автомобілісти до нас не дуже ставляться, бо ми маємо перевагу в русі, можемо між рядами їздити, не такі обмежені як водії автомобілів. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Олександр

    Шановна байкерська спільнота, Роз'ясніть будь-ласка вашому мотобрату Олександру 23 роки що можливість завдяки габаритам їхати між рядями - це ще не перевага, а одне з порушень ПДР, через які і формується  ставлення до байкерів у інших учасників руху. Допоки він не зустрів свого камаза, у якого переваги виходить ще вагоміші.
  • Олександр

    цікаво,  яку таку перевагу в русі вони мають? і де в ПДР дозволяється їзда між смугами? ось такі Олександри 23 роки і формують ставлення автомобілістів до них.  Проти коректних, поважаючих безпеку і інших учасників руху мотоциклістів нічого не маю.

    Юрий Гнатишен reply Олександр

    Покажіть в правилах де не можна. Мотоцикліст робе випередження в одній смузі з авто з безпечноною дистанцією. "Безпечна дистанція" не розписана в ПДР. Тому мотоцикл має право рухатись в "міжрядді". Точніше в ПДР нема такого терміну зовсім. І да, я також за коректних мотоциклістів. Не треба сунутись де не треба. Пропускають - їду, не пропускають - почекаю.
  • Максим

    Швидше б вони його закрили! І не літали по місту на шалених швидкостях не даючи тим самим ревом спокою нормальним людям! П.с. не маю нічого проти нормальних поважаючих інших людей байкерів.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up