Під спів гурту "Rock-H" хмельничани з дітьми пробивалися до гостини Миколая

Під спів гурту "Rock-H" хмельничани з дітьми пробивалися до гостини Миколая
  • У Хмельницькому засвітили новорічні вогні на головній ялинці міста біля кінотеатру Шевченка.
  • Послухати святковий концерт та завітати до гостини Миколая прийшло більше 200 хмельничан. 
  • Як тільки Миколай зайшов у гостину, містяни кинулись до дверей, аби першими отримати подарунок. 

Хмельничани почали збиратись біля кінотеатру Шевченка ще з четвертої години. Ті, що прийшли разом з малечею, відразу займали чергу до гостини Святого Миколая. Інші ж куштували смаколики, які продавали на святковому ярмарку. Дехто відразу зайняв місце біля сцени. 

Рівно о 17:00 під бурхливі аплодисменти на сцену вийшов танцювальний ансамбль. За ним маленькі артисти заспівали пісні про Новий рік. Потім почали кликати Миколая і його помічницю.

Разом з ними і дорослі, і дітвора у зворотньому відліку рахували час до відкриття головної ялинки. Як тільки новорічна красуня засяяла, Миколай рушив до своєї гостини роздавати подарунки.

Відео дня

Тоді ж почалось найцікавіше. Батьки намагались просунути свою дитину першою отримати презент з рук Миколая. Подекуди малеча не витримувала і починала плакати, а деяких заспокоював Чудотворець з солодким подарунком. В той час на сцені з'явився гурт "Rock-H", який приїхав до Хмельницького з Мукачева. Хлопці заспівали для містян свої найкращі хіти. 

Дітки з нетерпінням чекали, коли з'явиться МиколайБатьки з малечею зайняли чергу до гостини ще за годину до початку концертуЧудотворця кликали і піснями, і танцямиОсь такі солодкі подарунки підготували для маленьких хмельничанЧерга до Миколая стояла аж до Проскурівської

Діти казали Миколаю, що були чемними весь рік

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Vladislav Voedilo

    Рокаш за 32000 гривень це хіба що з дорогою на нєопланє
  • Vladislav Voedilo

    Рокаш за 32000 гривень це хіба що з дорогою на нєопланє
  • Мастер Автополив

    А потом москали ржут с богатых, гидных и заможних украинцив
  • Ліза Міронова

    ті несамовиті батьки... не бачили солодкого чи шо... нашо так товктись?

    Anna Boyko reply Ліза Міронова

    а до чого тут подарунки?  я б наприклад хотіла б щоб моя дитина розповіла віршика св.Миколаю, а вона і сама не могла дочекатися коли розповість, цілими днями напротязі двох неділь, тільки й про це говорила(правда ми в садочку розповідали, бо там дійсно не пройдеш з малими дітьми)

    Vladislav Voedilo reply Anna Boyko

    Не тримайте дітей на протязі протягом тривалого часу

    Дмитрий Максимин reply Ліза Міронова

    Шара)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up