Підліткові розваги. Поліція розшукала хулігана, який перекинув біотуалет у парку Шевченка

Підліткові розваги. Поліція розшукала хулігана, який перекинув біотуалет у парку Шевченка
  • Хлопець влаштував справжній "бій" з туалетом та перекинув кабінку.
  • Свій "подвиг" юнак зняв на відео, яке швидко поширилось  мережею. 

Черговий акт вандалізму трапився у Хмельницькому наприкінці червня. Місцем для "розваг" хуліганів став парк імені Шевченка. Саме там вночі 27 червня місцевий підліток влаштував показовий виступ для друзів та "зійшовся у бою" з біотуалетом. Хлопець перевернув кабінку, а його товариші усе зняли на відео, яким згодом і поділилися у мережі інтернет. Згодом ролик з'явився на сторінці спільноти  Хмельницький LIVE.

  • "І знову малолітні вандали. Цього разу, як можна зрозуміти з відео на сторінці одного з хлопців, вони випили пива, а потім пішли в сквер. Що було далі — можна побачити на відео", - йдеться в його описі.

Подвиги юнака жваво обговорювали інтернет-користувачі. Більшість із них засуджували таку поведінку, а дехто і взагалі пропонував покарати хуліганів, закривши їх у тому ж таки біотуалеті.

Відео дня

Як стало відомо, правоохоронці уже розшукали хлопця, який безпосередньо перевертав біотуалет. Про це повідомили у Хмельницькому відділі поліції. Як зазначається, працівники ювенальної превенції провели з неповнолітнім профілактичну роботу. Хлопця притягнено до відповідальності згідно чинного законодавства.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • ttt432

    Будущий депутат или президент
  • Олекса Шумейко

    Юшку йому пити , а не пиво.
  • Анонім

    Перед мерією було б добре цей перфоманс влаштувати.
  • Читатель

    З неповнолітнім проведено профілактичну роботу та притягнено до відповідальності згідно чинного законодавства!
    Даже автор статьи не знает какую ответственности понес вандал!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up