Пенсіонерка фотографувала двері в під'їзді: дізналися причину (ОНОВЛЕНО)

Пенсіонерка фотографувала двері в під'їзді: дізналися причину (ОНОВЛЕНО)
  • Жінка у дощовому плащі і рукавичках фотографувала двері квартир.
  • Хмельничани почали поширювати відео у соцмережах. 
  • Дізналися про жінку на відео і причину такої поведінки. 

Одягнена у дощовик і гумові рукавички, а в руках - смартфон. Хмельничани поширили у соцмережі допис про “підозрілу” жінку літнього віку. На відео видно, як пенсіонерка тримає в руках телефон і намагається сфотографувати вхідні двері кількох квартир. Потім швидко йде геть. Короткий уривок відео - запис з камер спостереження.

Допис у  спільноті “Я люблю Хмельницький” розмістив Юрій Мазур. Чоловік розповів журналістці vsim.ua, жінку помітив тоді, коли переглядав відеозаписи з камери на дверях. 

  • Відео записується автоматично, коли спрацьовує датчик руху. На одному відеоролику було видно, як вона заглядає у коридор, а потім піднімається по сходах наверх (я цей фрагмент не включав у допис). Приблизно через 8-9 хв вона була на нашому поверсі, сфотографувала двері квартир і камеру на наших дверях. Напевно, вона спускалася з верхніх поверхів на нижній, фотографуючи усі двері в під'їзді, - пояснив чоловік. 

Хмельничани почали активно обговорювати допис і те, що спонукало жінку на відео поводитись саме так. Автор відео також додав, що про інцидент сусіди повідомили правоохоронці. У патрульній поліції нам відповіли так:

Відео дня
  • Ймовірно, в поліцію було звернення суто інформаційного характеру, щоб в ході патрулювання звертати увагу на схожих осіб, - пояснила інспектор управління патрульної поліції у Хмельницькій області Вікторія Тимощук. 

Оновлено:

Як виявилось, причин для хвилювань у мешканців немає. Ми з'ясували, що жінка на відео - працівниця ЖЕКу. 

  • Це наш двірник. В той день (30 травня) йшов дощ. Вона прибирала. В нас було замикання електропроводки по будинку на цьому стояку. Поки приїхав наш електрик, попросили її, щоб вона пройшлась по поверхах і подивилась, чи не іскрить там. Ми приїхали і це ушкодження усунули. А в цей час вона попала на відео, - пояснила начальник відділу ЖЕКу.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (68)
  • Михаил Штогрин

    Відібрати телефон.
  • Ирина Старова

    то добре, що не ломилась в дверi, як з мicькгазу та не погрожувала
  • WoinXamza

    Невiрю щось тут нете та вона як злодiй поводиться
  • Yarina Shkolnik

    Працівники жеку двері не фоткають приватної власності

keyboard_arrow_up