Пішов в поле і не повернувся. На Хмельниччині знайшли зниклого чоловіка з іншої області

Пішов в поле і не повернувся. На Хмельниччині знайшли зниклого чоловіка з іншої області
Фото - Шепетівське райуправління поліції
  • Розгубленого незнайомця побачили на зупинці місцеві й звернулись до поліцейського офіцера громади. 
  • Як виявилось, чоловіка шукають рідні, але в сусідній області. 

Все трапилось на території Ганнопільської тергромади, що на Шепетівщині. На сільській зупинці мешканці Нараївки помітили незнайомця - це був немісцевий. Чоловік поводився дивно і був розгубленим. Люди вирішили звернутись до поліцейського офіцера громади.

Правоохоронець Андрій Кольцов встановив, що невідомий чоловік - зниклий житель села Гоща Рівненської області. Як виявилось, його вже кілька днів шукають рідні. Про це повідомили у Шепетівському районному управлінні поліції. Офіцер громади повідомив колег з Гощі про те, що чоловік знайшовся і доправив його додому.

Як з'ясувалось, 64-річний житель села на Рівненщині зник ще 30 листопада. Він пішов у поле збирати кукурудзу і не повернувся. Родичі розповіли, що дідусь зникав вже не вперше. На його розшук залучили ледь не увесь особовий склад поліції області.

Відео дня

Як додають правоохоронці, службовий собака втратив слід, а пошуки квадрокоптера із тепловізором теж не дали результатів. На щастя, зниклого чоловіка вдалось знайти завдяки небайдужим людям і повернути додому. 

Читайте також:

На Хмельниччині п’ять місяців шукають зниклу 58-річну жінку

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up