Півроку тіло загиблого в АТО 17-річного «айдарівця» не можуть привезти у Хмельницький

Півроку тіло загиблого в АТО 17-річного «айдарівця» не можуть привезти у Хмельницький
У зоні бойових дій знайшли тіло загиблого військового. Ймовірно, ним може бути хмельничанин, боєць 24-го батальйону територіальної оборони «Айдар» Назар Якубовський.

17-річний військовий загинув ще у вересні, в селі Весела Гора Слов'яносербського району на Луганщині

В січні інформацію про те, що Назарій Якубовський зник безвісти розмістили на офіційному сайті Міністерства внутрішніх справ України. Вже пізніше, військового «поховали», розмістивши на сайті книги пам’яті інформацію про нього та вказавши обставини його смерті.

Хмельницькі ж волонтери та активісти розповідають, що матимуть точну інформацію після того, як проведуть необхідний аналіз ДНК.  

Відео дня

- Волонтери намагаються зробити експертизу, результати будуть вже за кілька днів, - каже  отаман Хмельницького окремого козацького куреня імені Івана Нечая Сергій Скоробогатий.

Батькам загиблого бійця поки не повідомили, адже документів по результату експертизи ще немає. Волонтери запевняють, якщо інформація підтвердиться, то проблем із транспортуванням тіла на Хмельниччину не виникне, адже є люди, які в цьому можуть допомогти.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:13 На Хмельниччині перевірятимуть автівки, речі та службові приміщення 20:31 «Такі діти народжуються раз в століття», – мати про загиблого 28-річного Богдана Власюка photo_camera 19:03 Взуття за 10 гривень, посуд – за 100. Репортаж із «барахолки» біля Кам’янецького переїзду photo_camera 18:22 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: кращі голи тижня (ВІДЕО) play_circle_filled Від читача 18:28 Актуально про серцево-судинні захворювання | завідувач ВІКІР №1 КНП "ХОССЦ" Юлія САВІЦЬКА (відео) 17:43 Двох братів підозрюють в організації схем кібершахрайства: виманили 4 мільйони, — прокуратура 17:20 Розбита голова та пошкоджене майно: деталі конфлікту між УПЦ та ПЦУ в Красилові play_circle_filled 15:41 Хмельницькі правоохоронці викрили схему незаконного переправлення чоловіків за кордон photo_camera 14:40 В Україні запустили електронну платформу про усиновлення 13:27 У центрі Хмельницького водій автобуса зачепив припарковане авто і зник з місця ДТП 12:31 На Подільській 20-річний водій наїхав на пенсіонерку 11:19 З початку року в Хмельницькому народилося 1 169 дітей 10:35 У Хмельницькому горів житловий будинок. Загинув чоловік photo_camera 10:04 «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». На Хмельниччині визначили переможців з футзалу photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up