Подалі від людей та в старій формі. Хмельницькі поліцейські склали присягу

Подалі від людей та в старій формі. Хмельницькі поліцейські склали присягу
Урочистий захід під музику оркестру пройшов на окраїні міста. Ранок п’ятниці зібрав на площадці колишнього МРЕВ сотні нових поліцейських в міліцейській формі.

Урочисте шикування, стройовий огляд, дружня присяга та марширування перед керівництвом. Навіть оркестр залучили. Все це сьогодні, 15 квітня, було у Хмельницькому. На перший погляд дійсно урочиста церемонія присяги. Та в поліції, схоже, вирішили провести це все подалі від по сторонніх очей.

Справа не лише в місці проведення. Для присяги поліцейські обрали площадку на території колишнього МРЕВ. Розташована вона на окраїні міста – вулиця Західна Окружна, 1. Для порівняння, нагадаємо, що патрульна поліція присягалася на майдані Незалежності.

Початок заходу обрали не зовсім зручний для людей, які б охоче подивилися на присягу тих, хто охороняє їх – 8:30 ранку. Більше того, поліція вирішила просто не анонсувати такої події. Поява журналіста викликала у поліції відверте здивування. Навіть попросили не фотографувати. За поясненням «ВСІМ» звернулися до головного поліцейського Хмельниччини.

Відео дня

 - В нас це робоча обстановка. Будні йдуть. За доручення голови Національної поліції ми склали присягу. Принцип роботи поліції – прозорість та відкритість. Чому вам не дозволили фотографувати я не знаю, - заявив тимчасово виконуючий обов’язки начальника ГУ Національної поліції в Хмельницькій області.

Чому обрали саме такий час та місце Микола Семенишин не пояснив. Розповів про те, що нову форму для поліцейських вже замовили. Очікують, що вже до кінця поточного року усіх переодінуть. Розуміє, що в старій працювати вже не годиться.

У розмові із «ВСІМ» Микола Семенишин підтвердив проведення саме присяги. Та у своєму дописі про це вирішив не згадувати.

Текст присяги поліцейських: 

«Я ___________, усвідомлюючи свою високу відповідальність, урочисто присягаю вірно служити українському народу, дотримуватися конституцій та законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права і свободи людини, честь держави, з гідністю нести високе звання поліцейського та сумлінно виконувати свої службові обов’язки».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • PAL

    А прячутся потому, результатов 0. Аварии каждый день, грабежи, по улицам пьянчуги открыто бухают, патрулей не видно, семенишин не может не то что организовать работу, даже переодеть своих работников не в состоянии. российская форма ему больше по душе. С кущей начинают, в кущах и останутся.

    Анонім reply PAL

    Як раз тих поліцейських, які на даний час відповідають за патрулювання вулиць, аварії, п'яниць та вуличні пограбування на цьому стройовому огляді і не було - нова патрульна поліція напряму підпорядковуються Києву
  • Анонім

    Весь час при переході на літню чи зимову форму одягу стройовий огляд проводиться на плащу МРЕО

    Анонім reply Анонім

    так присяга була ж вроді. чи ні?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up