Подолянам пропонують взяти участь в конкурсі малюнків "Охорона праці очима дітей"

Подолянам пропонують взяти участь в конкурсі малюнків "Охорона праці очима дітей"
  • Конкурс проходитиме під назвою «Охорона праці очима дітей».
  • До участі запрошують учнів шкіл, вихованців коледжів та училищ.
  • Малюнки мають бути оригінальними та практичними. 

Дитячий конкурс проводиться з нагоди Дня охорони праці. Організатори запрошують всіх учнів шкіл, вихованців училищ, коледжів та позашкільних навчальних закладів Хмельниччини випробувати себе та створити малюнок на тему «Охорона праці очима дітей».

Але малюнок має відповідати певним вимогам. Зображення має бути виконано на власний самк та розсуд за допомогою олівців чи фарб. Можна використовувати олійні чи акварельні фарби та гуаш. Малюнок потрібно виконати на папері, форматом не більше, ніж А2. Також не можна обробляти конкурсну роботу рамками, паспарту чи наклейками. На зворотній стороні малюнка слід написати назву, прізвище та ім’я втора, дату його народження, адресу проживання, номер телефону та емейл. Також слід додати чим займаються батьки та в якому закладі навчається сам конкурсант.

Журі конкурсу буде обирати найоригінальніший малюнок. Також робота має містити практичне значення та відповідати темі конкурсу. Переможця оберуть 6 березня 2017 року.

Відео дня

Участь у змаганні можна взяти до 1 березня 2017 року. Усіх охочих просять надсилати свої малюнки за адресою 29000, м. Хмельницький, вул. Кам’янецька, 74. Організовує конкурс управління Держпраці у Хмельницькій області. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up