Подробиці смерті студента хмельницького коледжу Віталія Долинного

Подробиці смерті студента хмельницького коледжу Віталія Долинного
  • Залишив гуртожиток через вікно, сів у таксі й поїхав.
  • Тієї ночі товариші Віталія Долинного бачили хлопця востаннє й навіть про це не здогадувалися.
  • Вони кажуть про дивну поведінку студента напередодні смерті. 

19-річного студента з Красилова шукали в обласному центрі близько тижня. Врешті його знайшов місцевий рибалка, в Дубовому. Той у вечірній час пішов ловити рибу. Коли закинув вудочку, помітив у водоймі чиюсь руку. Сталося все це 16 вересня.

Коли на місце прибули правоохоронці встановили особу того самого студента, якого тривалий час розшукували. Слідчі висунули версію самогубства. Оскільки на тілі слідів від насильницької смерті виявлено не було. Про все це повідомляють журналісти “Надзвичайних новин”. 

Віталій Долинний навчався у політехнічному коледжі на відділені Комп’ютерна інженерія. У навчальному закладі про нього кажуть так: “Добра й вихована дитина. Гарний мешканець гуртожитку”. У сюжеті “Надзвичайних новин” мама загиблого Віталія говорить, що не вірить в самогубство. А товариші студента кажуть про його дивну поведінку напередодні смерті. 

Відео дня

Друзі Віталія розповіли, що той поводився дивно останній тиждень перед смертю. Мовляв, весь час був чимось стривожений, коротко відповідав на запитання й замкнувся у собі. Також товариші кажуть, що Віталій залишив на своїй сторінці в Instagram наступні слова: “Слава мені, бо Бога немає”.

Віталій Долинний мешкав на третьому поверсі гуртожитку. Тієї ночі він пішов у кімнату до друзів і за 50 гривень попросив, щоб його спустили з вікна назовні. Адже двері в гуртожитку вже в той час були зачинені. 

Друзі, які бачили хлопця тієї ночі, також говорять про дивну поведінку Віталія. Додають - постійно мовчав і листувався з кимось в телефоні. 

Наразі слідчі дії тривають. Правоохоронці встановили, що Віталій їхав до водойми в Дубове сам. А от що із ним сталося потім - допоки не відомо. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Віктор Разумей

    В Україні під реформами змінюють назви установ та організацій. Саммої реформи по-суті немає. Так от переіменуваня  у приклад Росії міліції в поліцію нічого не дало, а лише загубило кадри, які щось думали, прийшли "люди-Поліцейська академія-1,2,3....". УСЕ!" Залишилась горстка професіоналів, але, сумно..... Країна ж в смартфоні? Все і всіх можна відслідкувати. Але легче зробити "правильний" вибір.
  • Антоніна Іванівна Костишина

    "Правоохоронці встановили, що Віталій їхав до водойми в Дубове сам". А водій де подівся?
  • Іванка Ковальчук

    Спідчувай
  • Татьяна Тищенко

    Царство Небесне!

    Irena Letawina Medlakowska reply Татьяна Тищенко

    Він же написав що Бога немає.

keyboard_arrow_up