«Поки Бог не бачить»: фільм про вбивства в релігійних організаціях покажуть 26 грудня

«Поки Бог не бачить»: фільм  про вбивства в релігійних організаціях покажуть 26 грудня
  • У фільмі журналісти розслідують діяльність реабілітаційних релігійної організації і натрапляють на факти, які шокують.

Після виходу фільму-розслідування «Бити. Молитися. Тримати», де розповідається про знущання в реабілітаційних центрах, у редакцію розслідувань Суспільного надійшло декілька повідомлень. До журналістів звернулася 65-річна Алла, сина якої забили до смерті у реабілітаційному центрі. Трохи згодом у редакцію написав Вадим, який у такому ж закладі втратив брата. Обидві історії об’єднує релігійна організація «Нове покоління», з якою пов'язані ці реабілітаційні центри. 

Журналісти Суспільного почали досліджувати діяльність цих закладів і натрапили на факти знущань, трудової експлуатації людей, які перебувають у вразливому становищі. І головне – на  жорстокі вбивства, за які досі ніхто не поніс покарання. Тим часом центри продовжують свою діяльність.

Прем’єра фільму «Поки Бог не бачить» відбудеться в неділю, 26 грудня, о 13:30 на телеканалі «UA: Перший».

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Max Forosov

    Фильм не смотрел но по радио слушал передачу. В такие центры богатые родственники (пребывание там не из дешевых) сдают наркоманов, которые в интерьер элитных квартир не вписываются. В таком центре их пытаются перевоспитывать трудотерапией и религией (естественно против их воли - они ж наркотики употреблять хотят и на диване валяться, а тут про какого то Бога внушают). Деньги заплочены, родственники требуют чтоб из их наркомана сделали полноценного члена общества. Ну вот их там и перевоспитывают как могут, может где то поддают чтоб мозги вправить. Может где то переборщили, а может кто то принес втихоря наркотиков и он нажрался до отвала, да и умер. Короче вкратце как то так...
  • ЧитачЧитачів

    "Джентельмени удачі" цікавіше.

keyboard_arrow_up